Телескоп Celestron StarSense Explorer™ DX 102AZ с включено приложение за смартфон

SKU: CE-22460
Гаранция: 2 Години
1250.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
1250.90 лв
Телескоп Celestron StarSense Explorer™ DX 102AZ с включено приложение за смартфон 1
1250.9 лв

Телескопът Celestron StarSense Explorer DX 102 AZ е най -добрият телескоп за начинаещи. Не само, че има страхотни фокусни спецификации за изследване на нощното небе и може би за получаване на астро изображение или две, той има технология StarSense, която помага на учащия да намери и види обекти, които иначе биха били трудни за намиране от начинаещ.

 

За кого е най -подходящ Celestron StarSense Explorer DX 102 AZ?

Телескопът StarSense за наблюдение на звезди несъмнено е предназначен за любители на звезди и начинаещи. Оптиката е прилична, но технологията наистина я превръща в обхват от следващо ниво, въпреки че все още е входно ниво. Технологията StarSense Explorer позволява на начинаещ успешно да открива обекти в небето, за да премахне синдрома „Не мога да намеря нищо“, от който новите потребители често страдат.

 

Въпреки това, това все още е доста скъпа настройка за начинаещ или потребител като покупка за първи път. Какви са предимствата? DX 102 има по-голяма бленда (4 ”) в оптичния дизайн на рефрактора в сравнение с други модели от 70 мм и 80 мм за начално ниво. Имате и технология StarSense Explorer, която позволява лесно разположение на обекта и дори ви позволява да знаете кога целта може да се види през окуляра.

 

Как се представя Celestron StarSense Explorer DX 102 AZ?

Концепцията и изпълнението на технологията StarSense Explorer е оценена от любители и за първи път потребители. Това прави нещата невероятно лесни за начинаещия астроном да открие нощното небе поради своята интуитивна технология. Обхватът на рефрактора също може да се удвои като наземна оптика за наземно гледане с включения изправен диагонал на изображението.

 

Въпреки това, той е рефрактор и страда от CA (хроматична аберация), която е известна като цветни ресни. За любителска визуална и дори смартфонова астрофотография това не би трябвало да притеснява прекалено много.

 

Като много лесна настройка, DX 102 ще бъде лесно да го пренесете на друго място. Той е доста компактен и лек и може да се използва от по -големи деца, които имат интерес към астрономията.

·         Оптичен дизайн: Рефрактор

·         Бленда: 102 мм (4 ”)

·         Фокусно разстояние: 660 mm (26 ”)

·         Фокусно съотношение: f/6.5

·         Включени окуляри: 25 мм, 10 мм

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg