Телескоп SkyWatcher Skymax 127/1500 NEQ2

SKU: SWM127NEQ2
Гаранция: 2 Години
1225 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
1225.00 лв
Телескоп SkyWatcher Skymax 127/1500 NEQ2
1225 лв

Този модел телескоп представлява компактен и мощен уред, съчетаващ висока апертура и оптична система Maksutov-Cassegrain. В следните аспекти той предоставя високо качество на наблюденията:

1. Апертура и оптика - Този параметър определя количеството светлина, което телескопът може да събере. По-голямата апертура позволява по-ясни и детайлни наблюдения. Този дизайн комбинира лещи и огледала, предоставяйки компактен размер и високо качество на изображението. Идеален за планетарни наблюдения и дълбок космос.

2. Фокусно разстояние и увеличение - По-голямото фокусно разстояние позволява по-високо увеличение и подходящо за планетарни наблюдения. С комбинация от окуляри и лещи, този телескоп предоставя възможност за детайлни наблюдения.

3. Адаптация и аксесоари - Предоставят възможност за свързване на SLR камера за астрофотография. Позволява прецизна настройка на фокуса.

4. Удобство и дизайн - Само 33 см дължина, което го прави преносим и лесен за използване. Външният вид е внимателно проектиран и е привлекателен.

Този телескоп изглежда като подходящ избор за наблюдение на планети и дълбокия космос както за начинаещи, така и за опитни астрономи.

SkyWatcher Skymax 127 MC е компактен и лек телескоп, предоставящ отлично оптично качество. По-голямата апертура позволява по-добро събиране на светлина, което води до по-детайлни наблюдения. Този оптичен дизайн предлага компактност и високо качество на изображението, подходящо за наблюдение на Луната, планети и дълбокия космос. По-къс и по-лек от други подобни апертурни телескопи, правейки го подходящ за транспортиране и полеви наблюдения. Позволява постигането на резки и контрастни изображения. Предоставя възможност за разнообразни наблюдения, включително Луна и планети. Предоставят възможности за астрофотография. Пълен комплект за стартиране на наблюдения. Позволява монтирането на камери, което прави телескопа подходящ за астрофотография. Този модел се явява добър избор за астрономи на всички нива и осигурява високо качество на изображението в компактен и преносим пакет. 

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: