Доставкa

  1. Telescopes.bg доставя чрез куриер Econt или Speedy стоките, предлагани в сайта, до всяко място в България.

  2. Доставка се прави само след като наш служител се свърже с Вас.

  3. Доставката се осъществява чрез куриер в срок от 24 до 72 часа от потвърждаване на поръчката и в работни дни.

  4. Цената за доставка на поръчката винаги се калкулира преди изпращане. Всеки път преди пратка Вие ще бъдете информирани за тази цена. Общата сума се формира от всички избрани продукти плюс цената за доставка.

  5. Разходите за доставка се поемат от потребителя, като цената зависи от неговото местоположение, както и срока за доставка, освен в случаите, когато доставката е безплатна.

  6. Доставката се извършва от куриерска фирма на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.

  7. Telescopes.bg или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: