Леща на Барлоу с увеличение 2x Celestron Omni 1,25"

SKU: Omni2x
92.76 лв
115.95 лв
-20%
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
92.76 лв
115.95 лв
Леща на Барлоу с увеличение 2x Celestron Omni 1,25
92.76 лв
115.95 лв
-20%

Лещата на Барлоу е астрономическият аксесоар, който продължава да дава! Поставете го между окуляра и телескопа, за да получите незабавно двойно увеличение. Да приемем, че имате два окуляра в кутията за аксесоари, 10 mm и 25 mm. Добавете обектив Celestron Omni 2X Barlow към микса и сега имате четири увеличения, от които да избирате.
Разстоянието на окото е разстоянието, което окото ви трябва да бъде от първата леща в окуляра, за да видите пълното зрително поле. Когато използвате леща на Барлоу с окуляр, получавате двойно увеличение, но релефът на очите не се влияе. Това е нещо хубаво, защото обикновено колкото по-късо е фокусното разстояние на окуляра, толкова по-малko е облекчението на очите. С други думи, стандартен 10 mm окуляр, като общо правило, ще има по-добро разстояние от очите от 5 mm окуляр. Бонус!
Celestron Omni 2x Barlow се предлага в елегантна опаковка. Двуелементната оптика е с пълно многослойно покритие, а ръбовете на лещите са почернени, за да се намалят вътрешните отражения. Цилиндърът от 1,25" ще се побере в стандартни 1,25" фокусери и диагонали, а Barlow ще приеме 1,25" окуляри. Метален винт с палец фиксира окуляра здраво на място.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: