За нас

              Здравейте и Благодарим, че избрахте нашия онлайн магазин Telescopes.bg. Ние сме група млади и ентусиазирани астролюбители, посветени на помощта и съпровождането на нашите клиенти в откриването на най-подходящото оптично устройство за техните нужди и желания.  Ако се интересувате от далечния  Космос или искате да откриете магията от микросвета, който ни заобикаля, ние сме вашия правилен избор.

              Нашите цели:

              Ние се стремим да предоставим на нашите клиенти индивидуално решение, което отговаря точно на тяхната астрономска визия и цели.

              Изслушваме внимателно нуждите и предпочитанията на всеки клиент, за да му предложим най-подходящото оптично устройство.

              Разполагаме с богат асортимент от любителски и професионални оптични устройства, включително телескопи, бинокли, монокъли и аксесоари, които отговарят на различни нива на опит и бюджети.

              С нашето експертно знание и опит в областта на астрономията, ние сме в състояние да препоръчаме най-подходящите модели и марки, които отговарят на нуждите и предпочитанията на клиентите.

              Защо да изберете нас:

              Ние вярваме, че всяко оптично устройство е индивидуално и трябва да отговаря на уникалните потребности на клиента.

              Нашата цел е да ви помогнем да изберете не само висококачествено оптично устройство, но и такова, което е най-подходящо за вашите конкретни интереси и цели.

              Споделяме своята страст и знание за астрономията с клиентите ни, предоставяйки им ценни съвети и насоки.

              Предлагаме персонализирано обслужване и поддръжка, като се стремим да осигурим вашето пълно удовлетворение.

              Ние вярваме, че астрономията е красиво и вълнуващо пътешествие в един вълшебен свят и сме готови заедно с вас да го открием.

              

              При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: