Т-образен адаптер Meade #62

SKU: 71844
85.45 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Т-образният адаптер Meade 62 е адаптер за телескопи тип Шмид-Касегрен, предназначен за фотография с основен фокус. Съвместим с всички модели Meade LS, LX90 и LX200, включително ACF и по-стари модели Шмид-Касегрен, които имат стандартна за Шмид-Касегрен резба на задната клетка. Т-образният адаптер #62 се завинтва директно към задната клетка на телескопа, без да се използва държач за окуляри. Изходът е стандартна фотографска T-резба (външна), към която се монтират директно множество устройства за заснемане, включително Meade DSI. За базираните на филм SLR камери е необходима T-образна монтировка, която се поръчва отделно за Вашата марка 35 mm камера. Подходящата T-образна монтировка се завинтва към универсалните резби на T-образния адаптер от едната страна и има байонетна монтировка, уникална за марката на 35 mm камера на потребителя, от другата страна. По този начин корпусът на камерата е свързано надеждно към оптичната система на телескопа, която всъщност се превръща в леща на камерата. Допълнителни спецификации
85.45 лв
Т-образен адаптер Meade #62
85.45 лв
Държава USA

Т-образният адаптер Meade 62 е адаптер за телескопи тип Шмид-Касегрен, предназначен за фотография с основен фокус. Съвместим с всички модели Meade LS, LX90 и LX200, включително ACF и по-стари модели Шмид-Касегрен, които имат стандартна за Шмид-Касегрен резба на задната клетка.

Т-образният адаптер #62 се завинтва директно към задната клетка на телескопа, без да се използва държач за окуляри. Изходът е стандартна фотографска T-резба (външна), към която се монтират директно множество устройства за заснемане, включително Meade DSI. За базираните на филм SLR камери е необходима T-образна монтировка, която се поръчва отделно за Вашата марка 35 mm камера.

Подходящата T-образна монтировка се завинтва към универсалните резби на T-образния адаптер от едната страна и има байонетна монтировка, уникална за марката на 35 mm камера на потребителя, от другата страна. По този начин корпусът на камерата е свързано надеждно към оптичната система на телескопа, която всъщност се превръща в леща на камерата.


Допълнителни спецификации

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2022 Powered by Now.bg