Приспособление за полярно центроване Meade LX70

SKU: 71912
85.45 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Прекарайте по-малко време в центроване и повече време в наблюдение с Вашето Meade LX70. Завинтена в полярната ос на германската екваториална монтировка LX70, тази удобна принадлежност позволява на потребителя бързо и прецизно полярно центроване на неговия телескоп. Съвместим както за работа със северната, така и с южната хемисфера, шаблонът във вътрешната решетка съдържа изображение на лесно разпознаваеми звезди в близост до двата полюса с цел подпомагане на процеса на центроване. Точното полярно центроване е от съществено значение при астрофотография и е ключово за улесняване на продължителното изследване на обектите на нощното небе, което прави тази принадлежност високо ценено надграждане. Идеално за всеки наблюдател, който изисква прецизно полярно центроване. В комбинация с използването на комплекта за моторизирано задвижване LX70 (продава се отделно) можете да се възползвате веднага от пълния потенциал на монтировката LX70. Допълнителни спецификации
85.45 лв
Приспособление за полярно центроване Meade LX70
85.45 лв
Държава USA

Прекарайте по-малко време в центроване и повече време в наблюдение с Вашето Meade LX70. Завинтена в полярната ос на германската екваториална монтировка LX70, тази удобна принадлежност позволява на потребителя бързо и прецизно полярно центроване на неговия телескоп. Съвместим както за работа със северната, така и с южната хемисфера, шаблонът във вътрешната решетка съдържа изображение на лесно разпознаваеми звезди в близост до двата полюса с цел подпомагане на процеса на центроване.

Точното полярно центроване е от съществено значение при астрофотография и е ключово за улесняване на продължителното изследване на обектите на нощното небе, което прави тази принадлежност високо ценено надграждане. Идеално за всеки наблюдател, който изисква прецизно полярно центроване. В комбинация с използването на комплекта за моторизирано задвижване LX70 (продава се отделно) можете да се възползвате веднага от пълния потенциал на монтировката LX70.


Допълнителни спецификации

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg