Окуляр 1,25" Meade серия 5000 Ultra WA 8,8 mm

SKU: 71804
469.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Окуляр (1, 25") Meade серия 5000 с ултраширок ъгъл 8, 8 mm. Окулярите Meade серия 5000 с ултраширок ъгъл предлагат революционни нови предимства по отношение на разделителната способност, корекцията на изображението и разстоянието от очите, с невероятно зрително поле 82°. Класирани като едни от най-добрите окуляри, предлагани на каквато и да е цена, тези окуляри обикновено превъзхождат тези, които струват дори няколко пъти повече. За създаването на невероятната стойност на този окуляр са селектирани само материали с най-високо качество, предлагайки несравним поглед към Вселената. Всички окуляри от серията 5000 UWA разполагат с оптична конструкция със 7 елемента, цялостно многослойно покритие с първокласни и екзотични оптични стъкла за възможно най-добрите характеристики и яркост на изображението, потъмнени ръбове на лещата и вътрешни повърхности за по-голям контраст и парфокална конструкция за малка или никаква промяна на фокуса при превключване между окулярите от серията. Със своя прецизно обработен 1, 25" цилиндър, комфортно голямо разстояние от очите 15 mm и регулируемите въртящи се гумени чашки на окуляра за комфорт и блокиране на разсеяната светлина, окулярът осигурява върховно изживяване при наблюдение. Наблюдението през окуляра Meade серия 5000 UWA е следващото най-добро нещо, след това да сте действително на наблюдаваното място. Окулярът тежи приблизително 250 g. Характеристики: Оптика със 7 елемента и оптика с цялостно многослойно покритие. Потъмнени ръбове на лещата и вътрешни повърхности за подобрен контраст. Ултраширокоъгълен окуляр с парфокална конструкция. Регулируемата въртяща се гумена чашка на окуляра осигурява удобно наблюдение и блокира разсеяната светлина. Допълнителни спецификации
469.95 лв
Окуляр 1,25
469.95 лв
Държава USA

Окуляр (1, 25") Meade серия 5000 с ултраширок ъгъл 8, 8 mm. Окулярите Meade серия 5000 с ултраширок ъгъл предлагат революционни нови предимства по отношение на разделителната способност, корекцията на изображението и разстоянието от очите, с невероятно зрително поле 82°. Класирани като едни от най-добрите окуляри, предлагани на каквато и да е цена, тези окуляри обикновено превъзхождат тези, които струват дори няколко пъти повече.

За създаването на невероятната стойност на този окуляр са селектирани само материали с най-високо качество, предлагайки несравним поглед към Вселената. Всички окуляри от серията 5000 UWA разполагат с оптична конструкция със 7 елемента, цялостно многослойно покритие с първокласни и екзотични оптични стъкла за възможно най-добрите характеристики и яркост на изображението, потъмнени ръбове на лещата и вътрешни повърхности за по-голям контраст и парфокална конструкция за малка или никаква промяна на фокуса при превключване между окулярите от серията.

Със своя прецизно обработен 1, 25" цилиндър, комфортно голямо разстояние от очите 15 mm и регулируемите въртящи се гумени чашки на окуляра за комфорт и блокиране на разсеяната светлина, окулярът осигурява върховно изживяване при наблюдение. Наблюдението през окуляра Meade серия 5000 UWA е следващото най-добро нещо, след това да сте действително на наблюдаваното място. Окулярът тежи приблизително 250 g.

Характеристики:

  • Оптика със 7 елемента и оптика с цялостно многослойно покритие.
  • Потъмнени ръбове на лещата и вътрешни повърхности за подобрен контраст.
  • Ултраширокоъгълен окуляр с парфокална конструкция.
  • Регулируемата въртяща се гумена чашка на окуляра осигурява удобно наблюдение и блокира разсеяната светлина.

Допълнителни спецификации

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg