Levenhuk Настолен триножник TT35

SKU: 72665
61.7 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Настолният триножник TT35 на Levenhuk е подходящ за монтиране на големи оптични инструменти: той е с товароносимост до 8 kg. Този триножник е стабилен благодарение на неговите широки, здрави крака. Можете също да регулирате височината: главата е закрепена към прибиращ се метален прът. Височината на стоящия триножник е 35 cm, а височината му в прибрано състояние е 25, 5 cm. Широките крака и главата са изработени от метал. Към панорамната глава е закрепен лост за управление. Триножникът е издръжлив и има малко пластмасови детайли. Можете лесно да вземете този модел с Вас на път, разходка или фотосесия. Моля, имайте предвид, че някои оптични инструменти (напр. бинокли) може да се нуждаят от специални адаптери. Например повечето бинокли се нуждаят от адаптерен съединител. Към главата на триножника е закрепен адаптер със стандартен винт 1/4": вертикалната част на адаптера е предназначена за монтиране на бинокли. Характеристики: Компактен метален триножник със здрави крака Универсална резба 1/4" Отличен за бинокли, зрителни тръби, телескопи и фотографско оборудване с тегло до 8 kg Ярка кутия за подаръци Спецификации Тип на триножника настоленРазмер на стъпката на резбата 1Най-голям диаметър на тръбата, mm 23Височина, mm255–350Товароносимост, kg8Материал на триножника металМатериал на главата (монтировката) металГлава панорамнаРезба 1/4"Височина в прибрано състояние, mm320Допълнителни спецификации
61.70 лв
Levenhuk Настолен триножник TT35
61.7 лв
Държава USA

Настолният триножник TT35 на Levenhuk е подходящ за монтиране на големи оптични инструменти: той е с товароносимост до 8 kg. Този триножник е стабилен благодарение на неговите широки, здрави крака. Можете също да регулирате височината: главата е закрепена към прибиращ се метален прът. Височината на стоящия триножник е 35 cm, а височината му в прибрано състояние е 25, 5 cm.

Широките крака и главата са изработени от метал. Към панорамната глава е закрепен лост за управление. Триножникът е издръжлив и има малко пластмасови детайли. Можете лесно да вземете този модел с Вас на път, разходка или фотосесия.

Моля, имайте предвид, че някои оптични инструменти (напр. бинокли) може да се нуждаят от специални адаптери. Например повечето бинокли се нуждаят от адаптерен съединител. Към главата на триножника е закрепен адаптер със стандартен винт 1/4": вертикалната част на адаптера е предназначена за монтиране на бинокли.

Характеристики:

  • Компактен метален триножник със здрави крака
  • Универсална резба 1/4"
  • Отличен за бинокли, зрителни тръби, телескопи и фотографско оборудване с тегло до 8 kg
  • Ярка кутия за подаръци
Спецификации
Тип на триножника настолен
Размер на стъпката на резбата 1
Най-голям диаметър на тръбата, mm 23
Височина, mm255–350
Товароносимост, kg8
Материал на триножника метал
Материал на главата (монтировката) метал
Глава панорамна
Резба 1/4"
Височина в прибрано състояние, mm320

Допълнителни спецификации

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg