Клин Meade Max Wedge

SKU: 71860
10844.2 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Екваториалният клин MAX от Meade е специално проектиран за модула на оптичната тръба на 16" LX600 ACF от Meade. Този екваториален клин се монтира между оптичната тръба и триножника MAX с цел прецизно центроване на Вашия телескоп към оста на Земята. Този клин позволява също така непрекъснато проследяване от хоризонт до хоризонт през меридиана, без обръщане на меридиана, типично за повечето екваториални монтировки. Обработена от плътен блок олекотен ултраздрав алуминий, използван в самолетостроенето, клинът MAX се отличава на пазара за екваториални монтировки, осигурявайки по-голяма стабилност и надеждност на монтажа, като същевременно позволява прецизно регулиране на височината и азимута. Предназначен за употреба с триножник MAX, този клин може също така да бъде монтиран за постоянно към стойка за обсерватория (оборудване, което се продава отделно). Клинът MAX е основна принадлежност за използване с 16" LX600 за заснемане на изключително остри изображения на обекти в далечния Космос като галактики и мъглявини. Характеристики: За оптична тръба 16" LX600 Преобразува от азимутална към екваториална монтировка Олекотена здрава алуминиева конструкция Възможност за проследяване от хоризонт до хоризонт Допълнителни спецификации
10844.20 лв
Клин Meade Max Wedge
10844.2 лв
Държава USA

Екваториалният клин MAX от Meade е специално проектиран за модула на оптичната тръба на 16" LX600 ACF от Meade. Този екваториален клин се монтира между оптичната тръба и триножника MAX с цел прецизно центроване на Вашия телескоп към оста на Земята. Този клин позволява също така непрекъснато проследяване от хоризонт до хоризонт през меридиана, без обръщане на меридиана, типично за повечето екваториални монтировки.

Обработена от плътен блок олекотен ултраздрав алуминий, използван в самолетостроенето, клинът MAX се отличава на пазара за екваториални монтировки, осигурявайки по-голяма стабилност и надеждност на монтажа, като същевременно позволява прецизно регулиране на височината и азимута. Предназначен за употреба с триножник MAX, този клин може също така да бъде монтиран за постоянно към стойка за обсерватория (оборудване, което се продава отделно). Клинът MAX е основна принадлежност за използване с 16" LX600 за заснемане на изключително остри изображения на обекти в далечния Космос като галактики и мъглявини.

Характеристики:

  • За оптична тръба 16" LX600
  • Преобразува от азимутална към екваториална монтировка
  • Олекотена здрава алуминиева конструкция
  • Възможност за проследяване от хоризонт до хоризонт

Допълнителни спецификации

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg