Голям полеви триножник Meade

SKU: 71862
1671.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Голям полеви триножник Meade, доставен с 12" и 14" модели Meade LX200-ACF. Големият полеви триножник Meade осигурява на Вашия по-голям Meade изследователската база, необходима за най-взискателните приложения, като наблюдение с изключително висока мощност и астрофотография или CCD заснемане на изображения. Височината на триножника е регулируема от 34" до 54", което позволява удобно наблюдение през телескопа в изправено или седнало положение. Включва супер здрави и изключително стабилни крака с голям диаметър от хромирана стомана за отлично амортизиране на вибрациите. Телескопът може да бъде монтиран в азимутален (вертикално-хоризонтален) режим или може да бъде центрован екваториално (полярно) с помощта на предлагания отделно Meade Ultrawedge. Теглото на триножника е 22, 7 kg. Допълнителни спецификации
1671.95 лв
Голям полеви триножник Meade
1671.95 лв
Държава USA

Голям полеви триножник Meade, доставен с 12" и 14" модели Meade LX200-ACF. Големият полеви триножник Meade осигурява на Вашия по-голям Meade изследователската база, необходима за най-взискателните приложения, като наблюдение с изключително висока мощност и астрофотография или CCD заснемане на изображения.

Височината на триножника е регулируема от 34" до 54", което позволява удобно наблюдение през телескопа в изправено или седнало положение. Включва супер здрави и изключително стабилни крака с голям диаметър от хромирана стомана за отлично амортизиране на вибрациите. Телескопът може да бъде монтиран в азимутален (вертикално-хоризонтален) режим или може да бъде центрован екваториално (полярно) с помощта на предлагания отделно Meade Ultrawedge. Теглото на триножника е 22, 7 kg.


Допълнителни спецификации

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg