Зрителна тръба Levenhuk Blaze 60

SKU: 67741
144.35 лв
151.95 лв
-5%
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Независимо дали предпочитате пешеходен туризъм, пътуване или просто се наслаждавате на наблюдения от Вашия балкон – зрителната тръба Levenhuk Blaze 60 ще донесе нови емоции на Вашето хоби! Високата мощност на увеличение (до 60x!) ще Ви позволи да разглеждате в детайли отдалечени обекти. Мощната 60 mm леща на обектива събира повече светлина и следователно осигурява чудесна видимост дори при условия на слаба осветеност. Качествената оптика създава ясни и остри изображения. Комфортният дизайн на тръбата осигурява максимален комфорт и лекота на използване. Зрителна тръба Levenhuk Blaze 60 – за тези, които търсят качествени и много детайлни изгледи. Оптиката е изработена от висококачествено боросиликатно стъкло BK-7. Лещата на обектива с висока апертура Ви позволява да получавате ярки изображения дори и в полумрак. За да се намали вътрешната загуба на светлина и отблясъците, оптиката е с цялостно антирефлексно покритие. Зрителната тръба Levenhuk Blaze 60 създава качествени изображения с естествени цветове. Още едно предимство на тази зрителна тръба е добре обмислената конструкция. Окулярът е снабден с чашка от мека гума, която елиминира страничните отблясъци и осигурява допълнителен комфорт по време на наблюденията. Надеждният корпус е напълно непромокаем. Комплектът включва и удобен калъф за съхранение и транспортиране. Този калъф предпазва инструмента от влага, прах и замърсяване. Не е нужно да сваляте калъфа изцяло по време на наблюденията си, а просто го разкопчайте – това е особено удобно при лошо време или при тежки полеви условия. Наблюденията при големи увеличения изискват по-голяма стабилност, за да се постигне максимална острота и яснота на изображението. Ето защо зрителната тръба Levenhuk Blaze 60 се предлага с метален настолен триножник. Комплектът включва: Зрителна тръба Метален настолен триножник Кърпа за почистване Калъф за съхранение и транспортиране Ръководство за потребителя и доживотна гаранция Допълнителни спецификации Материал на оптиката стъкло BK-7 Оптично покритие с цялостно покритие (призми: със сребърно покритие: лещи: със синьо покритие) Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm 60 Увеличение, x 20–60 Зрително поле, ° 2, 0–0, 8 Разстояние от очите, mm 15–11 Близък фокус, m 7 Зрително поле, m/1000 m 35–15105-45 Диапазон на работната температура, °C 0...+35 Употреба Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст. Възможност за свързване на допълнително оборудване камера с M42 T-образен пръстен и адаптер за камера (купува се отделно: проверете принадлежностите за съвместимост преди покупката): не се поддържа монтиране на допълнителни принадлежности, като леща на Барлоу и оптични филтри Окуляри свалящи се Изходен диаметър на зеницата, mm 3, 0–1, 0 Диаметър на тръбата на окуляра, mm 1, 46 Диаметър на окуляра, mm 13 Тегло, kg 0, 62
144.35 лв
151.95 лв
Зрителна тръба Levenhuk Blaze 60
144.35 лв
151.95 лв
-5%
Държава USA

Независимо дали предпочитате пешеходен туризъм, пътуване или просто се наслаждавате на наблюдения от Вашия балкон – зрителната тръба Levenhuk Blaze 60 ще донесе нови емоции на Вашето хоби! Високата мощност на увеличение (до 60x!) ще Ви позволи да разглеждате в детайли отдалечени обекти. Мощната 60 mm леща на обектива събира повече светлина и следователно осигурява чудесна видимост дори при условия на слаба осветеност. Качествената оптика създава ясни и остри изображения. Комфортният дизайн на тръбата осигурява максимален комфорт и лекота на използване. Зрителна тръба Levenhuk Blaze 60 – за тези, които търсят качествени и много детайлни изгледи.

Оптиката е изработена от висококачествено боросиликатно стъкло BK-7. Лещата на обектива с висока апертура Ви позволява да получавате ярки изображения дори и в полумрак. За да се намали вътрешната загуба на светлина и отблясъците, оптиката е с цялостно антирефлексно покритие. Зрителната тръба Levenhuk Blaze 60 създава качествени изображения с естествени цветове.

Още едно предимство на тази зрителна тръба е добре обмислената конструкция. Окулярът е снабден с чашка от мека гума, която елиминира страничните отблясъци и осигурява допълнителен комфорт по време на наблюденията. Надеждният корпус е напълно непромокаем. Комплектът включва и удобен калъф за съхранение и транспортиране. Този калъф предпазва инструмента от влага, прах и замърсяване. Не е нужно да сваляте калъфа изцяло по време на наблюденията си, а просто го разкопчайте – това е особено удобно при лошо време или при тежки полеви условия.

Наблюденията при големи увеличения изискват по-голяма стабилност, за да се постигне максимална острота и яснота на изображението. Ето защо зрителната тръба Levenhuk Blaze 60 се предлага с метален настолен триножник.

Комплектът включва:

  • Зрителна тръба
  • Метален настолен триножник
  • Кърпа за почистване
  • Калъф за съхранение и транспортиране
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Допълнителни спецификации

Материал на оптиката

стъкло BK-7

Оптично покритие

с цялостно покритие (призми: със сребърно покритие: лещи: със синьо покритие)

Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

60

Увеличение, x

20–60

Зрително поле, °

2, 0–0, 8

Разстояние от очите, mm

15–11

Близък фокус, m

7

Зрително поле, m/1000 m

35–15
105-45

Диапазон на работната температура, °C

0...+35

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Възможност за свързване на допълнително оборудване

камера с M42 T-образен пръстен и адаптер за камера (купува се отделно: проверете принадлежностите за съвместимост преди покупката): не се поддържа монтиране на допълнителни принадлежности, като леща на Барлоу и оптични филтри

Окуляри

свалящи се

Изходен диаметър на зеницата, mm

3, 0–1, 0

Диаметър на тръбата на окуляра, mm

1, 46

Диаметър на окуляра, mm

13

Тегло, kg

0, 62
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2022 Powered by Now.bg