Зрителна тръба Discovery Range 50

SKU: 77804
Гаранция: 2 Години
129.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
129.95 лв
Зрителна тръба Discovery Range 50 1
129.95 лв

Зрителната тръба Discovery Range 50 представлява перфектен спътник за всички пътешественици, които се стремят към нови открития и приключения. Този малък и лек оптичен уред е идеален за вземане с вас на дълъг поход или за вълнуващо пътешествие из пустошта. Заради своята компактност и удобен триножник, телескопът може бързо да бъде разгънат и използван при всякакви условия. Калъфът, който го придружава, осигурява удобство при пренасяне и съхранение на уреда и неговите принадлежности. Оптиката на зрителната тръба е изработена от висококачествено стъкло BK-7. Важно е да отбележим, че както лещите, така и призмите са покрити с многослойно покритие. Това гарантира, че зрителната тръба предоставя кристално чисто, детайлно и контрастно изображение. Благодарение на обектива с променливо фокусно разстояние, увеличението на тръбата може да бъде настроено в диапазона от 15x до 45x. Това ви дава възможност да изберете най-удобния ъгъл на гледане и да бързо премествате погледа си от общата панорама към отделни отдалечени обекти. Голямото разстояние от очите, което предлага този уред, позволява наблюдение с очила, което го прави още по-удобен за потребителя. Окулярът също може да бъде настроен според диоптъра. Корпусът на зрителната тръба е изработен от здрава пластмаса, а триножникът е метален, осигурявайки стабилно поставяне на уреда. За управление на насочването на тръбата, когато тя е монтирана на триножник, се използва удобен бутон за управление, който улеснява прецизното насочване към целта.

Зрителната тръба Discovery Range 50 е надежден и многофункционален инструмент, предоставящ вълнуващи възможности за наблюдение на различни обекти в природата. С него ще можете да разширите своите пътни приключения и да се насладите на близките и далечни детайли на околната среда.

Възможността за монтаж на адаптер за смартфон на Discovery Range 50 допълнително засилва функционалността на този зрителен уред. Чрез поставянето на смартфон към бинокъла, можете да запечатате или заснемете впечатляващи снимки и видеоклипове от вашите наблюдения. Това ви позволява не само да се насладите на красотата на околната природа, но и да ги споделите с други хора чрез социалните медии или да ги запазите като спомен от вашия път. Адаптерът за смартфон предоставя удобство и гъвкавост, позволявайки ви да съчетавате предимствата на оптичния уред с технологичните възможности на смартф

Характеристики:

 • Компактен и лек – великолепен за пътуване и туризъм
 • Оптика от BK-7 с цялостно многослойно покритие
 • Диапазон на увеличение: 15—45x
 • Голямо разстояние от очите, регулиране на диоптъра – удобни за хора с влошено зрение
 • Включени са калъф и триножник

Комплектът включва:

 • Зрителна тръба
 • Метален настолен триножник
 • Защитни капачки за окуляра и лещата на обектива
 • Кърпа за почистване
 • Калъф за съхранение и транспортиране
 • Ръководство за потребителя и гаранционна карта
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: