Зрителна тръба Levenhuk Blaze BASE 60

SKU: 72097
99.71 лв
118.70 лв
-16%
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Зрителната тръба Levenhuk Blaze BASE 60 е мощен оптичен инструмент с голяма апертура, обектив с увеличение и ъглов окуляр. Той е идеален за изучаване на много отдалечени обекти, тъй като инструментът има максимална мощност на увеличение 60x. Лещата на обектива с висока апертура позволява извършването на наблюдения дори при ниско осветление: при изгрев, в ден с лошо време или при полумрак. Комплектът включва малък настолен триножник, необходим за наблюдение при голямо увеличение: това минимизира треперенето на изображението. Levenhuk Blaze BASE 60 включва стъклени оптични елементи, които предават остро и ясно изображение. Лещите имат многослойно антирефлексно покритие, което подобрява яркостта на изображението. Можете да използвате пръстена за регулиране на диоптъра на окуляра, за да настроите оптиката. Оптичната конструкция се предлага в компактен и лек пластмасов корпус. Той е удароустойчив и предпазва надеждно инструмента от случайни удари и падания. Любителите на естествените науки, ловците и изследователите ще харесат зрителната тръба Levenhuk Blaze BASE 60. Тя е чудесен избор за наблюдение на диви животни, градски и природни пейзажи. Можете да правите снимки на пейзажа с тази зрителна тръба, тъй като на този оптичен инструмент можете да монтирате фотоадаптер. Характеристики: Ъглов окуляр Широко зрително поле Леща с увеличение Широк диапазон на увеличение Oптика с покритие Проста и надеждна конструкция Комплектът включва: Зрителна тръба Метален настолен триножник Капачки за окулярите и лещата на обектива Кърпа за почистване Калъф за съхранение и транспортиране Ръководство за потребителя и доживотна гаранция Допълнителни спецификации Zoom да Материал на оптиката стъкло BK-7 Оптично покритие с цялостно многослойно покритие Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm 60 Увеличение, x 20–60 Зрително поле, ° 2, 1–1 Разстояние от очите, mm 16–14 Близък фокус, m 10 Зрително поле, m/1000 m 36–17 Материал на корпуса пластмаса Употреба Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст. Tripod legs diameter, mmin Метален настолен Изходен диаметър на зеницата, mm 3–1 Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри ±4
99.71 лв
118.70 лв
Зрителна тръба Levenhuk Blaze BASE 60
99.71 лв
118.7 лв
-16%
Държава USA

Зрителната тръба Levenhuk Blaze BASE 60 е мощен оптичен инструмент с голяма апертура, обектив с увеличение и ъглов окуляр. Той е идеален за изучаване на много отдалечени обекти, тъй като инструментът има максимална мощност на увеличение 60x. Лещата на обектива с висока апертура позволява извършването на наблюдения дори при ниско осветление: при изгрев, в ден с лошо време или при полумрак. Комплектът включва малък настолен триножник, необходим за наблюдение при голямо увеличение: това минимизира треперенето на изображението.

Levenhuk Blaze BASE 60 включва стъклени оптични елементи, които предават остро и ясно изображение. Лещите имат многослойно антирефлексно покритие, което подобрява яркостта на изображението. Можете да използвате пръстена за регулиране на диоптъра на окуляра, за да настроите оптиката. Оптичната конструкция се предлага в компактен и лек пластмасов корпус. Той е удароустойчив и предпазва надеждно инструмента от случайни удари и падания.

Любителите на естествените науки, ловците и изследователите ще харесат зрителната тръба Levenhuk Blaze BASE 60. Тя е чудесен избор за наблюдение на диви животни, градски и природни пейзажи. Можете да правите снимки на пейзажа с тази зрителна тръба, тъй като на този оптичен инструмент можете да монтирате фотоадаптер.

Характеристики:

 • Ъглов окуляр
 • Широко зрително поле
 • Леща с увеличение
 • Широк диапазон на увеличение
 • Oптика с покритие
 • Проста и надеждна конструкция

Комплектът включва:

 • Зрителна тръба
 • Метален настолен триножник
 • Капачки за окулярите и лещата на обектива
 • Кърпа за почистване
 • Калъф за съхранение и транспортиране
 • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Допълнителни спецификации

Zoom

да

Материал на оптиката

стъкло BK-7

Оптично покритие

с цялостно многослойно покритие

Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

60

Увеличение, x

20–60

Зрително поле, °

2, 1–1

Разстояние от очите, mm

16–14

Близък фокус, m

10

Зрително поле, m/1000 m

36–17

Материал на корпуса

пластмаса

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Tripod legs diameter, mm
in

Метален настолен

Изходен диаметър на зеницата, mm

3–1

Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри

±4
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2022 Powered by Now.bg