Зрителна тръба Bresser Spektar 15–45x60

SKU: 26728
Гаранция: 2 Години
389.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
389.95 лв
Зрителна тръба Bresser Spektar 15–45x60 1
389.95 лв

Зрителните тръби от серията Bresser Spektar са отличен избор за наблюдение на природата и птиците, особено по време на пътувания и туризъм. Ето някои от основните характеристики на тези тръби:

1. Компактни размери: Bresser Spektar тръбите са компактни и лесни за носене, което ги прави идеални за пътувания и туризъм. Можете да ги прикачите към раницата или да ги държите в ръка, без да се чувствате претоварени.

2. Бързо фокусиране: Тези тръби разполагат със специално проектирана система за бързо фокусиране. Това ви позволява лесно и бързо да настроите фокуса и да получите ясно и детайлно изображение на наблюдаваните обекти.

3. Умерено увеличение: Bresser Spektar тръбите предлагат умерен диапазон на увеличение от 15x до 45x. Това ви позволява да наблюдавате обекти с достатъчна детайлност и яснота, без да се налага да използвате статив. Можете да ги държите в ръка или да ги подпирате на парапет или друга подходяща повърхност.

Bresser Spektar тръбите са удобни и практични инструменти за наблюдение на природата и птиците по време на вашите пътувания и туристически приключения.

Характеристика:

  • Компактна зрителна тръба с въртящ се корпус за удобна позиция за гледане
  • Quick-focus система за бързо и прецизно фокусиране на наблюдаваните обекти

Комплектът включва:

  • Зрителна тръба
  • Калъф за носене от здрав найлон с презрамка
  • Инструкция за употреба
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: