Зрителна тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS

SKU: 67742
Гаранция: 10 Години
227.95 лв
239.95 лв
-5%
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
227.95 лв
239.95 лв
Зрителна тръба Levenhuk Blaze 50  PLUS
227.95 лв
239.95 лв
-5%

Зрителната тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS е отличен избор за обозрение на птици, пътувания и туризъм. Тя предлага редица характеристики, които я правят подходяща за наблюдение на природата и дейности на открито. Тръбата разполага с висококачествени оптични компоненти, включително лещи и призми, които са покрити с антирефлексни покрития. Това осигурява ясни, остри и чисти изображения с намалена загуба на светлина. Лещите са синьо покрити, а призмите са със сребърно покритие. Зрителната тръба предлага широк диапазон на увеличение, което позволява наблюдение на обекти на различни разстояния в детайли. Това е полезно при наблюдение на птици и други обекти в природата. Лещата на обектива има висока апертура, което осигурява отлична видимост през деня и в условия на слаба осветеност. Това ви позволява да наблюдавате ярки и остри изображения, дори когато е малко светло. Зрителната тръба има ергономична конструкция, която осигурява максимален комфорт при наблюденията. Чашката на окуляра е от мека гума, която блокира страничната светлина. Тръбата е компактна и лесна за носене, като идва със собствен калъф за защита. Зрителната тръба е въздухозапечатана и има непромокаем корпус, който я предпазва от влага и прах. Това я прави устойчива на мъгла, дъжд и сняг. Още повече, корпусът е удароустойчив, което осигурява допълнителна защита при активно използване на открито. Зрителната тръба идва със собствен метален настолен триножник, който осигурява стабилна основа и намалява вибрациите при големи увеличения. Това помага за постигане на чисти и стабилни изображения.

Зрителната тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS е издръжлива, удобна и осигурява висококачествено наблюдение на природата и околната среда. Тя е подходяща за хора, които ценят високото качество на оптиката и преносимостта на инструмента.

Комплектът включва:

  • Зрителна тръба Levenhuk Blaze 50 PLUS
  • Метален настолен триножник
  • Кърпа за почистване
  • Калъф за съхранение и транспортиране
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Допълнителни спецификации

Материал на оптиката

стъкло BK-7

Оптично покритие

с цялостно покритие (призми: със сребърно покритие: лещи: със синьо покритие)

Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

50

Увеличение, x

12–36

Зрително поле, °

2, 8–1, 5

Разстояние от очите, mm

22–19

Близък фокус, m

10
32, 8

Зрително поле, m/1000 m

48–25

Диапазон на работната температура, °C

0...+35

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Възможност за свързване на допълнително оборудване

камера с M42 T-образен пръстен и адаптер за камера (купува се отделно: проверете принадлежностите за съвместимост преди покупката): не се поддържа монтиране на допълнителни принадлежности, като леща на Барлоу и оптични филтри

Окуляри

свалящи се метални окуляри

Изходен диаметър на зеницата, mm

4, 2–1, 4

Диаметър на тръбата на окуляра, mm

1, 46

Диаметър на окуляра, mm

15

Тегло, kg

0, 75

Размери, mm

342x105x72
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: