Зителна тръба Levenhuk Blaze Compact 50 ED

SKU: 74161
Гаранция: 10 Години
299.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
299.95 лв
Зителна тръба Levenhuk Blaze Compact 50 ED 1
299.95 лв

Levenhuk Blaze Compact 50 ED Зрителна тръба е висококачествена ED оптика с ниска дисперсия в ултра компактен корпус. Това ще се превърне в истинска полза за взискателния потребител - любител на лов, риболов и пътувания. Удобно е да вземете зрителната тръба със себе си на път, тя е неизискваща към условията на наблюдение, надеждна и добре защитена от лошо време. Благодарение на безкрайно променливото си увеличение, тя е еднакво ефективна при изучаване както на много отдалечени обекти, така и на разширени пейзажи.

 

Оптика от ED стъкло с ниска дисперсия и безстепенно увеличение

 

Оптиката с ниска дисперсия е елиминирането на паразитни хроматични изкривявания. Няма повече цветни ореоли по контурите на обектите - само ясни линии и правилно предаване на цветовете. Покритието подобрява качеството на картината при наблюдение при здрач или облачно време и става по -лесно да се разграничат детайлите на пейзажите и отделните обекти. Увеличението плавно се променя в диапазона от 8 до 24, което ви позволява бързо да превключвате от далечно към близко и обратно. Най -близкото разстояние за фокусиране е само 1,5 метра, така че се виждат близки обекти, както и отдалечени. Окулярът е наклонен - ​​по -лесно и удобно е да се изучават високо позиционирани цели.

 

Защита срещу проникване на вода и пълнене на азот в корпуса

 

Водоустойчивият корпус е възможността да използвате зрителната тръба при всяко време. Нито дъждът, нито снегът ще повредят оптиката и механиката. В допълнение, вътрешността на кутията е пълна с азот, което предотвратява замъгляването на лещите при рязка промяна в температурата. Levenhuk Blaze Compact 50 ED е зрителна тръба за всякакви метеорологични условия, която издържа на екстремни условия на наблюдение.

 

Може да се монтира на статив

 

Можете да използвате статив, за да увеличите стабилността на картината, докато наблюдавате. Зрителната тръба е оборудвана със стандартен монтаж с резба.

 

Особености:

·         Панкратична леща с безкрайно променливо увеличение

·         Многоелементна оптика от ED стъкло

·         Пълно многослойно покритие на всички оптични повърхности

·         Разглобяем метален окуляр, наклонен

·         Фокусиране от 1,5 метра

·         Азотен пълнеж, защита от проникване на вода

·         Може да се монтира на всеки 1/4-инчов статив

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg