Монокъл Levenhuk Rainbow 8x25 Lime/Лайм

SKU: 72597
28.45 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Монокълът Levenhuk Rainbow 8x25 Lime/Лайм е отличен подарък за пътешественик, любител на спорта, активно дете или човек, който обича да наблюдава птици и животни. Този оптичен инструмент има широко зрително поле, което е полезно за наблюдение на хоризонта или на движеща се цел. Близкият фокус от 3 метра позволява използването на този модел не само на открито, но и на закрито. Този монокъл включва компактен размер и малко тегло (по-малко от 100 g) и се побира в джоба ви. Оптичните елементи са изработени от стъкло BK-7. Лещите с цялостно многослойно покритие предават ясно изображение. Монокълът предава ярко и ясно изображение при добро осветление. Корпусът е изработен от здрава и лека пластмаса с ярко гланцирано покритие. Той осигурява практично хващане благодарение на текстурираното колело за фокусиране. Този монокъл няма да се изгуби, ако случайно падне в тревата или пясъка, защото яркият му корпус се вижда лесно от разстояние. Характеристики:Компактен и лек монокъл Висококачествена оптика, изработена от стъкло BK-7 Лещи с цялостно многослойно покритие Ярка ергономична конструкция Малка стойност на близкия фокус Комплектът включва: Монокъл Levenhuk Wise 8x42 Торбичка Кърпа за почистване Ръководство за потребителя и доживотна гаранция Допълнителни спецификации Материал на оптиката стъкло BK-7 Оптично покритие с цялостно многослойно покритие Увеличение, x 8 Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm 25 Зрително поле, ° 8, 2 Изходен диаметър на зеницата, mm 3, 1 Разстояние от очите, mm 9, 3 Близък фокус, m 3 Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри не Непромокаем не Материал на корпуса пластмаса Употреба Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст. Зрително поле, m/1000 m 144
28.45 лв
Монокъл Levenhuk Rainbow 8x25 Lime/Лайм
28.45 лв
Държава USA

Монокълът Levenhuk Rainbow 8x25 Lime/Лайм е отличен подарък за пътешественик, любител на спорта, активно дете или човек, който обича да наблюдава птици и животни. Този оптичен инструмент има широко зрително поле, което е полезно за наблюдение на хоризонта или на движеща се цел. Близкият фокус от 3 метра позволява използването на този модел не само на открито, но и на закрито.

Този монокъл включва компактен размер и малко тегло (по-малко от 100 g) и се побира в джоба ви. Оптичните елементи са изработени от стъкло BK-7. Лещите с цялостно многослойно покритие предават ясно изображение. Монокълът предава ярко и ясно изображение при добро осветление.

Корпусът е изработен от здрава и лека пластмаса с ярко гланцирано покритие. Той осигурява практично хващане благодарение на текстурираното колело за фокусиране. Този монокъл няма да се изгуби, ако случайно падне в тревата или пясъка, защото яркият му корпус се вижда лесно от разстояние.

Характеристики:

  • Компактен и лек монокъл
  • Висококачествена оптика, изработена от стъкло BK-7
  • Лещи с цялостно многослойно покритие
  • Ярка ергономична конструкция
  • Малка стойност на близкия фокус

Комплектът включва:

  • Монокъл Levenhuk Wise 8x42
  • Торбичка
  • Кърпа за почистване
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Допълнителни спецификации

Материал на оптиката

стъкло BK-7

Оптично покритие

с цялостно многослойно покритие

Увеличение, x

8

Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

25

Зрително поле, °

8, 2

Изходен диаметър на зеницата, mm

3, 1

Разстояние от очите, mm

9, 3

Близък фокус, m

3

Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри

не

Непромокаем

не

Материал на корпуса

пластмаса

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Зрително поле, m/1000 m

144
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg