Монокъл Levenhuk Atom 10–30x30

SKU: 74096
Гаранция: 10 Години
59.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
59.95 лв
Монокъл Levenhuk Atom 10–30x30 1
59.95 лв

Монокълът Levenhuk Atom 10–30x30 е компактен оптичен уред с плавно регулируемо увеличение в диапазона от 10x до 30x. Той е изключително удобен за всяко приключение и лесно се пренася в джоба на якето, благодарение на своята лекота и компактност. Особено полезен е при бързи наблюдения назаобикалящия ви свят. Монокълът предлага най-добри резултати при дневна светлина и ви позволява да изучавате природата, градската архитектура и други отдалечени обекти.

Оптичният уред е предназначен за фокусирано наблюдение на обекти и поради това няма широко зрително поле. Той може да се използва за спортно ориентиране или лов. Корпусът на монокъла е изработен от пластмаса и има релефно гумено покритие. Това осигурява стабилно хващане и защита от малки водни капки и прах. Оптиката на монокъла е произведена от покрито стъкло, което осигурява ярки цветове и ясни детайли в полученото изображение.

Големината на разстоянието от очите и въртящата се чашка за окуляра правят монокъла идеален за клиенти със зрителни проблеми. Оптическият уред може да се монтира към триножник, което допълнително подобрява стабилността на наблюденията.

Характеристики:
  • Монокъл с увеличение 10х–30х
  • Оптика с покритие, изработена от стъкло BK-7
  • Лек пластмасов корпус
  • Възможност за адаптиране към триножник
  • Удобни наблюдения при носене на очила


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: