Монокъл Levenhuk Wise PRO 8x42

SKU: 74155
Гаранция: 10 Години
179.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
179.95 лв
Монокъл Levenhuk Wise PRO 8x42 1
179.95 лв

Levenhuk Wise PRO 8x42 е изключително функционален монокъл, който се явява превъзходна алтернатива на професионалните бинокли. Той предлага изключително качество на изображението, докато същевременно е по-компактен и лек от тях. С този монокъл е възможно за наблюдавате с изключителна яснота и да се фокусирате върху детайлите на далечни обекти. Големината на увеличението е перфектно съчетана с широкото зрително поле, което ви позволява да се наслаждавате на широк панорамен изглед. Апертурата на монокъла е достатъчно мощна, за да осигури ясно наблюдение дори в условия на намалена осветеност. Оптиката на Levenhuk Wise PRO 8x42 е изработена от висококачествено стъкло с покритие BaK-4. Това позволява на изображенията да бъдат наситени и с висок контраст. Затъмняването в ъглите на изображението е намалено до минимум, а геометричните аберации са изключително малки. Разстоянието от очите до окулярите е удобно за наблюдение както с обикновени, така и със слънчеви очила. Минималното фокусно разстояние от 2 метра ви позволява да използвате този монокъл и в закрити помещения.

Levenhuk Wise PRO 8x42 е идеалният спътник за приключения на открито, спортни събития, пътувания или просто за ежедневни наблюдения. Неговата компактност, лекота и впечатляващи оптични характеристики го правят незаменим инструмент за всеки любител на природата и активния начин на живот.

Монокълът Levenhuk Wise PRO 8x42 е напълно непромокаем. Той е създаден да издържа на различни метеорологични условия и е идеален за употреба при дъжд, сняг или във водни среди. Независимо дали сте на открито или в близост до водоем, няма да се притеснявате от повреда на монокъла. Това се осигурява благодарение на напълнения с азот корпус, който предпазва оптичните елементи от замъгляване и кондензация. Тази функция е от особена важност, особено при смяна на температурите или във влажни условия.

Освен това, монокълът Levenhuk Wise PRO 8x42 предлага възможност за адаптиране към триножник. Това е изключително полезно при провеждане на продължителни наблюдения, когато искате да стабилизирате инструмента и да получите по-ясни и стабилни изображения. Триножникът допринася за удобство и прецизност при наблюденията и ви позволява да се фокусирате върху детайлите без да се налага да държите монокъла с ръка. Така че, със своите непромокаеми свойства и възможността за адаптиране към триножник, монокълът Levenhuk Wise PRO 8x42 предлага пълна функционалност и гъвкавост при наблюденията в различни условия. Независимо дали сте в природата, на спортно събитие или просто искате да изследвате света около вас, този монокъл е надежден партньор, който ще ви предостави ясни и детайлни изображения.

 Характеристики:

  • ·         Компактен и лек
  • ·         Изцяло покрита оптика от стъкло BaK-4
  • ·         IPx7 защита от проникване на вода
  • ·         Гумен накрайник за очи
  • ·         Може да се монтира на статив


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: