Цифров монокуляр за нощно виждане Levenhuk Halo 13X PLUS

SKU: 81839
Гаранция: 10 Години
295.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
295.95 лв
Цифров монокуляр за нощно виждане Levenhuk Halo 13X PLUS 1
295.95 лв

Позволете ни да ви разкажа за фантастичния монокъл за нощно виждане Levenhuk Halo 13X PLUS. Това устройство е идеално за наблюдение през деня и нощта, като предоставя висококачествени изображения и впечатляващи функции. Нека започнем с това, че този монокъл може да се похвали с увеличение от 13 пъти, което ви позволява да наблюдавате обекти на разстояния до 250 метра през нощта. Но това не е всичко - устройството е оборудвано с цифрово увеличение от 1 до 4 пъти, което допълнително увеличава детайлите на изображенията, както през деня, така и през нощта. Това, което прави Levenhuk Halo 13X PLUS толкова специален, е фактът, че е обновена версия на предходния модел, като притежава по-голям диаметър на лещата от 39 милиметра. Това означава, че устройството поема повече светлина, което подобрява качеството на изображенията, цветовете стават по-наситени, а разделителната способност се подобрява значително. Една от невероятните особености на този монокъл е, че можете да фокусирате обектите на разстояние само с една ръка, а минималното близкофокусно разстояние е намалено до 0,5 метра. Това е изключително удобно, когато трябва да разгледате детайлите на карта през нощта или да наблюдавате близки обекти. Инфрачервеното увеличение разполага със 7 нива на яркост, което ви осигурява комфортно наблюдение независимо от осветеността на околната среда. Оптиката е изработена от висококачествено стъкло с пълен спектър от силициев диоксид, което ви дава ясни, контрастни и остри изображения, засичащи дори най-малките детайли.

Levenhuk Halo 13X PLUS не само ви позволява да наблюдавате, но и да заснемате висококачествени снимки и видео. Можете да преглеждате вашите кадри директно на вградения екран или да ги прехвърляте на компютър чрез USB. Снимките се съхраняват на включената 32-гигабайтова карта памет, а максималната резолюция е 2048х1536 пиксела. Видео записите са гладки и ясни, с резолюция до 1920х1080 пиксела при 30 кадъра в секунда. За да постигнете най-доброто качество на видео записите, има възможност да прикрепите монокъла към статив със стандартно 1/4" гнездо.

Този монокъл е не само мощен, но и удобен за употреба. Изработен е от лека, но здрава пластмаса и е устойчив на прах и влага, което го прави подходящ за използване в различни метеорологични условия и в теренни условия. Захранва се от акумулаторни батерии, като продължителността на работа с едно зареждане е удължена в сравнение с предходната версия - до 7,5 часа при включено инфрачервено осветление. Също така, монокълът разполага с функция за автоматично изключване, която може да се зададе да се активира след определен период на неактивност, спестявайки батерията. Не забравяйте, че устройството ви предлага възможност за преглед на изображения в цветен, черно-бял, ярко зелен или с ефект на цветен филм режим. Въпреки това, цветните изображения не са достъпни в нощен режим.


Основни характеристики:

 • Монокъл за нощно виждане с цифров преобразувател
 • Обхват на откриване в тъмнина: до 250 m, инфрачервено светодиодно осветление
 • Оптиката с цялостно покритие и сензорът CMOS предоставят висококачествени изображения
 • Вградени записващи устройства за видео, висококачествени изображения и видеозаписи
 • Предимствата на модела PLUS: по-голяма леща и по-дълго време на работа на инфрачервеното осветление
 • Близкият фокус е 50 cm
 • Влагоустойчив корпус с възможност за монтиране на триножник

Комплектът включва:

 • Устройство за нощно виждане
 • USB кабел
 • MicroSD 32 GB
 • Четец на карти
 • Ремък
 • Ръководство за потребителя и гаранционна карта
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: