Монокли

Монокъл Discovery Gator 10–30x30 1
59.46 лв 69.95 лв -15%
Монокъл Discovery Gator 10x25 1
30.56 лв 35.95 лв -15%
Levenhuk LabZZ MC6 Monocular 1
59.95 лв
Bresser Nautic 8x25Monocular 1
94.90 лв
Монокъл Levenhuk Atom 8x42 1
42.46 лв 49.95 лв -15%
Монокъл Levenhuk LabZZ MC2
30.56 лв 35.95 лв -15%
Монокъл Levenhuk Wise PLUS 8x32
97.71 лв 114.95 лв -15%
Показани 1 до 25 (от 31 общо)
Покажи

МОНОКЛИ

·         Монокли Levenhuk са компактни оптични устройства с променливо увеличение. Поради малкия си размер и тегло, те са удобни за носене със себе си на път, за разходка или на пътуване. Те са полезни за изследване на дивата природа, градската архитектура и отдалечени обекти. Многослойното покритие на оптиката ще позволи наблюдение дори при условия на слаба светлина. Огромен избор може да намерите в магазина на нашата компания Глобълмакет Про Еоод.

 

·         Моноклите Bresser в нашия онлайн магазин globalmarket.bg са надеждни и функционални оптични устройства, които предават красотата на заобикалящия ги свят без изкривявания и отблясъци. Тези леки и компактни устройства на една от водещите марки за оптични уреди няма да ви натоварят по пътя и ще станат верни спътници в изследването на дивата природа и градските пейзажи. Bresser са чудесен избор за турист и пътешественик и чудесен заместител на обемисти бинокли.

 

·         Моноклите Celestron - разнообразие от модели за ежедневна употреба. Най -популярните се предлагат в сериите Outland X, Oceana, Nature и UpClose. Те включват класически модели за изследване на градските пейзажи и оптични устройства за всички атмосферни условия за изследване на дивата природа.

 

·         Моноклите Konus са хармонична комбинация от надеждност и достъпни цени. Те са чудесни за изследване на дивата природа през деня и ще бъдат истинска полза за натуралисти и наблюдатели на птици. В пакета вече са включени торбички за носене и съхранение.

ИЗРАБОТКА И ХАРАКТЕРИСТИКИ

Моноклите са изработени в най-добрите оптико -механични заводи. Те се отличават с отлично качество на оптиката, надежден дизайн и ниска цена. Всички оптични елементи са покрити и предават изображения с висока разделителна способност и контраст. Те са подходящи за пътувания, туристически пътувания, посещение на спортни събития и разходки на открито.

 

Предлагаме ви да закупите монокли в онлайн магазина globalmarket.bg

Нашият онлайн магазин globalmarket.bg предлага богат избор от повечето известни марки. Тук можете да си купите монокъл за наблюдения от всякакво ниво на сложност: от изучаването на отдалечени обекти на дневна светлина до изучаването на дивата природа в екстремни условия. За да закупите монокъл от Глобълмаркет Про Еоод, просто трябва да поставите модела, който харесвате, в кошницата и да попълните формуляра за поръчка. Ако се съмнявате в избора, нашите консултанти са готови да отговорят на въпроси и по телефона.

Можете да закупите продукти от Глобълмаркет Про Еоод на  световни марки като Levenhuk, Bresser, Celestron, Konus и др.

КАК ДА ИЗБЕРЕМ МОНОКЪЛ?

Изборът на монокъл е лесен. Ако планирате подробно да изучавате много отдалечени обекти, монокъл с голямо увеличение е подходящ за вас. А за наблюдение на ландшафта е по -добре да изберете с широко зрително поле и ниско увеличение.

 

Компактните и леки монокли Celestron са идеални за изследване на дивата природа. Гамата на марката включва туристически модели за наблюдение през деня и професионални за работа в екстремни условия. Един от най -популярните монокли на Celestron е Celestron Oceana 8x42. Този модел има 8 -кратно увеличение и ви позволява да се фокусирате върху обекти, разположени на 114 метра. Просветената оптика създава ясен и контрастен образ, а гумираното тяло предпазва монокъла от влага, прах и мръсотия.

 

Моноклите Levenhuk са най -добрите за изследване на природата и градската архитектура. Те са малки и леки и са чудесни за пътувания, туризъм и къмпинг. Отличителни черти на тази марка: надеждност на конструкцията, разумна цена, високо качество на предаденото изображение.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg