Монокъл Levenhuk Rainbow 8x25 Sunny Orange/Слънчево оранжево

SKU: 72596
29.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Яркият монокъл Levenhuk Rainbow 8x25 Sunny Orange/Слънчево оранжево веднага подобрява настроението! Този лек инструмент е толкова компактен, че може се побере дори в джоба Ви. Можете да го вземете навсякъде. Този монокъл с отлична оптика и оригинален дизайн ще бъде полезен при пътуване, обиколка или спортна игра. Монокълът разполага с оптика BK-7, а лещите са с цялостно многослойно покритие. В безоблачен ден ще получите остро изображение с естествена цветова гама. Широкото зрително поле е практично за наблюдаване на хоризонта и на движещи се цели. Ергономичният корпус с текстурирано колело за фокусиране е изработено от лека здрава пластмаса. Гланцовото покритие ще Ви помогне бързо да намерите монокъла, ако той падне в тревата. Характеристики:Компактен монокъл с ярък корпус Оптика от стъкло BK-7 Лещи с цялостно многослойно покритие Широко зрително поле Близък фокус 3 метра Комплектът включва: Монокъл Levenhuk Wise 8x42 Торбичка Кърпа за почистване Ръководство за потребителя и доживотна гаранция Допълнителни спецификации Материал на оптиката стъкло BK-7 Оптично покритие с цялостно многослойно покритие Увеличение, x 8 Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm 25 Зрително поле, ° 8, 2 Изходен диаметър на зеницата, mm 3, 1 Разстояние от очите, mm 9, 3 Близък фокус, m 3 Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри не Непромокаем не Материал на корпуса пластмаса Употреба Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст. Зрително поле, m/1000 m 144
29.95 лв
Монокъл Levenhuk Rainbow 8x25 Sunny Orange/Слънчево оранжево
29.95 лв
Държава USA

Яркият монокъл Levenhuk Rainbow 8x25 Sunny Orange/Слънчево оранжево веднага подобрява настроението! Този лек инструмент е толкова компактен, че може се побере дори в джоба Ви. Можете да го вземете навсякъде. Този монокъл с отлична оптика и оригинален дизайн ще бъде полезен при пътуване, обиколка или спортна игра.

Монокълът разполага с оптика BK-7, а лещите са с цялостно многослойно покритие. В безоблачен ден ще получите остро изображение с естествена цветова гама. Широкото зрително поле е практично за наблюдаване на хоризонта и на движещи се цели.

Ергономичният корпус с текстурирано колело за фокусиране е изработено от лека здрава пластмаса. Гланцовото покритие ще Ви помогне бързо да намерите монокъла, ако той падне в тревата.

Характеристики:

  • Компактен монокъл с ярък корпус
  • Оптика от стъкло BK-7
  • Лещи с цялостно многослойно покритие
  • Широко зрително поле
  • Близък фокус 3 метра

Комплектът включва:

  • Монокъл Levenhuk Wise 8x42
  • Торбичка
  • Кърпа за почистване
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Допълнителни спецификации

Материал на оптиката

стъкло BK-7

Оптично покритие

с цялостно многослойно покритие

Увеличение, x

8

Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

25

Зрително поле, °

8, 2

Изходен диаметър на зеницата, mm

3, 1

Разстояние от очите, mm

9, 3

Близък фокус, m

3

Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри

не

Непромокаем

не

Материал на корпуса

пластмаса

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Зрително поле, m/1000 m

144
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg