Монокъл Levenhuk Rainbow 8x25 Blue Wave/Синя вълна

SKU: 72598
29.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
  Монокълът Levenhuk Rainbow 8x25 Blue Wave/Синя вълна е много лек и компактен оптичен инструмент с широко зрително поле и малко разстояние на близкия фокус. Този монокъл има 8x увеличение и апертура 25 mm. Препоръчваме този монокъл на феновете на спорта, любителите орнитолози, туристите и за детски игри на открито. Този модел притежава висококачествена оптика от стъкло BK-7. Лещите с цялостно многослойно покритие позволяват събирането на повече светлина, за да се получи ярко изображение при ясно време. Здравият лек корпус е изработено от висококачествена пластмаса. Той се побира удобно в ръката Ви благодарение на гланцовото покритие и текстурираното колело за фокусиране. Освен това монокълът в яркосин корпус изглежда много стилно. Характеристики: Компактен лек монокъл с висококачествена оптикаОптичните елементи са изработени от стъкло BK-7Широко зрително полеЛещи с цялостно многослойно покритиеЯрък син корпусКомплектът включва: Монокъл Levenhuk Wise 8x42ТорбичкаКърпа за почистванеРъководство за потребителя и доживотна гаранция Допълнителни спецификации: Материал на оптиката стъкло BK-7 Оптично покритие с цялостно многослойно покритие Увеличение, x 8 Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm 25 Зрително поле, ° 8, 2 Изходен диаметър на зеницата, mm 3, 1 Разстояние от очите, mm 9, 3 Близък фокус, m 3 Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри не Непромокаем не Материал на корпуса пластмаса Употреба Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст. Зрително поле, m/1000 m 144
29.95 лв
Монокъл Levenhuk Rainbow 8x25 Blue Wave/Синя вълна
29.95 лв
Държава USA

 

Монокълът Levenhuk Rainbow 8x25 Blue Wave/Синя вълна е много лек и компактен оптичен инструмент с широко зрително поле и малко разстояние на близкия фокус. Този монокъл има 8x увеличение и апертура 25 mm. Препоръчваме този монокъл на феновете на спорта, любителите орнитолози, туристите и за детски игри на открито.

Този модел притежава висококачествена оптика от стъкло BK-7. Лещите с цялостно многослойно покритие позволяват събирането на повече светлина, за да се получи ярко изображение при ясно време.

Здравият лек корпус е изработено от висококачествена пластмаса. Той се побира удобно в ръката Ви благодарение на гланцовото покритие и текстурираното колело за фокусиране. Освен това монокълът в яркосин корпус изглежда много стилно.

Характеристики:

Компактен лек монокъл с висококачествена оптика
Оптичните елементи са изработени от стъкло BK-7
Широко зрително поле
Лещи с цялостно многослойно покритие
Ярък син корпус
Комплектът включва:

Монокъл Levenhuk Wise 8x42
Торбичка
Кърпа за почистване
Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Допълнителни спецификации:

Материал на оптиката

стъкло BK-7

Оптично покритие

с цялостно многослойно покритие

Увеличение, x

8

Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

25

Зрително поле, °

8, 2

Изходен диаметър на зеницата, mm

3, 1

Разстояние от очите, mm

9, 3

Близък фокус, m

3

Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри

не

Непромокаем

не

Материал на корпуса

пластмаса

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Зрително поле, m/1000 m

144
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2022 Powered by Now.bg