Микроскоп Omegon BinoView, achromate, 1000x, LED

SKU: 33128
Гаранция: 2 Години
770 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
770.00 лв
Микроскоп Omegon BinoView, achromate, 1000x, LED 1
770 лв

Omegon BinoView: Биологичният микроскоп за училище, обучение и работа.

Когато става въпрос за качествен микроскоп, съчетанието от добра оптика и прецизна механика е от съществено значение. Omegon BinoView обединява тези характеристики в един инструмент, което го прави отличен избор за сериозна употреба в училища, висше образование и дори за търговски приложения. Този микроскоп също е идеален за любители изследователи и микроскописти. Много образователни институции използват този модел, тъй като опитът и изследванията винаги започват на малък мащаб и постепенно се разрастват.

Основни характеристики:

Голямата платформа (приблизително 130x130 мм) държи вашите слайдове стабилно на място чрез пружинна скоба. Копчетата за фино регулиране на позицията и нониусовата скала ви позволяват прецизно да позиционирате обектите, докато наблюдавате през микроскопа. Това ви позволява да се насладите на детайлен изглед на мускулно влакно или финия детайл на крило на комар.

Omegon Binoview предлага огромна гама от увеличения - между 40X и 1000X. Куполът на обектива позволява бърза смяна на увеличенията. Три от четирите обективи са пружинирани, за да предотвратят повреда при случайно докосване на слайда. Маслената леща за 1000-кратно увеличение осигурява ярко и висококонтрастно наблюдение.

За да имате напълно спокойно наблюдение, е важно да използвате и двете очи. Регулируемите междузенично разстояние и диоптър ви позволяват да се наслаждавате на наблюдението по-дълго и с повече комфорт. Бинокулярният окуляр се върти на 360°, което позволява удобно наблюдение от всяка посока.

Копчетата за грубо и фино фокусиране от двете страни на микроскопа позволяват постигането на остър фокус дори при големи увеличения. Финото регулиране може да се извършва с прецизност до милиметър.

Диафрагмата позволява осветяване или затъмняване на образеца в окулярите. Затварянето на диафрагмата за по-малък отвор създава по-плътен светлинен лъч, увеличавайки контраста и разкривайки повече детайли.

Двата окуляра WF10X осигуряват широко зрително поле, което прави наблюдението по-удобно.

С усъвършенствано и супер ярко LED осветление, този микроскоп осигурява необходимата светлина при 1000-кратно увеличение. Слайдовете са осветени в неутрална бяла светлина, а яркостта може да се регулира безкрайно от настройки 1 до 8.

Предимства:
- Висококачествен
 мощен биологичен микроскоп
-
Подходящ за училище, обучение и работа
-
Наблюдавайте с двете очи - бинокулярно гледане
- 2 окуляра, с голямо зрително поле
-
Копче за фин фокус с милиметрова скала
-
Механична степен с нониусова скала и фина настройка по 2 оси
- 40X -1000X (маслено потапяне) увеличение
-
Диафрагма за още по-добър контраст
-
Удобно наблюдение - главата на бинокъла може да се върти на 360°
-
Супер ярко LED осветление, регулируемо

Omegon BinoView предлага всичко необходимо за качествени и удобни микроскопски наблюдения, правейки го перфектен избор за учебни и професионални цели. 

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: