Микроскоп Discovery Nano Polar с книга и проби

SKU: 79055
Гаранция: 10 Години
189.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
189.95 лв
Микроскоп Discovery Nano Polar с книга и проби 1
189.95 лв

В далечната страна на научните открития се крие един удивителен микроскоп, изграден от магия и вълшебство. Той носи името Discovery Nano и разкрива тайните на невидимия свят пред всички любознателни изследователи. С този магически монокулярен микроскоп, вие сте създател на своите собствени научни приключения. Той ви отваря врата към едно ново измерение, позволявайки ви да разглеждате образци с невероятно увеличение от 40 до 400 пъти.

Представете си, че сте малък изследовател, който изучава скрития свят на биологията, експериментира с биологични проби и създава свои собствени научни открития. Вие можете да проследите развитието на жизнени процеси и да видите невидими детайли, които са скрити за нормалното човешко око. Микроскопът Discovery Nano ви помага да проникнете в тайните на микросвета и да разширите границите на вашата научна фантазия.

Този уникален микроскоп е създаден с внимание към детайла и включва всичко необходимо за вашия път към научни открития. Оптичната система съчетава в себе си ахроматични обективи и широкоъгълни окуляри, които ви дават ясно и контрастно изображение. Микроскопът разполага с удобна монокулярна глава, която ви позволява да наблюдавате без да се уморявате, а предметната маса ви осигурява удобство и стабилност по време на изследванията ви. Но това не е всичко! Осветлението на Discovery Nano е като вълшебен фенер, който просветлява вашия път.  Със своя комбиниран светодиоден източник на осветление, този микроскоп ви позволява да изследвате образци с различна степен на прозрачност. 

В магическата кутия на Discovery Nano не присъства само микроскопът и вълшебството, но и една особена съкровищница на знания - цветната образователна книга "Невидимият свят". Тази вълшебна книга е създадена, за да ви проведе през тайните на микросвета и да разкрие множеството забележителни открития, които можете да направите с микроскопа си.

На страниците на "Невидимият свят" ще откриете ясни и разбираеми обяснения на сложните концепции, свързани с микроскопа. Книгата ще ви разкрие какви са частите на микроскопа и как функционират, като превръща сложните термини в лесно разбираеми понятия. Ще научите как да разпознавате бактерии, едноклетъчни организми и други невероятни структури, които може да откриете под микроскопа.

Книгата не се задоволява само с теория. Тя ви води към практическия свят на експериментите и откриванията. Ще откриете интересни и забавни експерименти, които можете да изпълните у дома с помощта на микроскопа Discovery Nano. Ще се потопите в капка вода, където ще откриете цели малки светове, и ще се научите да разпознавате невероятни структури и организми, които живеят в тях.

С "Невидимият свят" на ваша страна, микроскопът ви става още по-силен инструмент за обучение и откритие. Вие сте подготвени да изследвате, да откривате и да разширявате своята обширна колекция от знания, докато се потапяте във вълшебния свят на микроскопията.  Открийте неизведаното, бъдете ученик, откривател и магьосник на науката с помощта на микроскопа Discovery Nano и образователната книга "Невидимият свят".

Също така към микроскопа е вкючен  комплектът от подготвени проби "Discovery Flora & Fauna 24" е истинска съкровищница на природата, представена в 24 разнообразни образци. Този вълшебен комплект ви отвежда на незабравимо пътешествие из разнообразието на растителни и животински видове.Със своята богата колекция от подготвени проби, този комплект ви позволява да наблюдавате и изучавате уникални и вълнуващи образци от флората и фауната. Ще откриете великолепни примери на растителни клетки, листни тъкани, пчелни пилета и дори кристални структури. Също така, ще имате възможност да се запознаете с разнообразни видове на водни организми, планктон, инфузории и други микроскопични същества.

Характеристики:

 • Стъклени оптични елементи; ахроматични обективи, широкоъгълен окуляр
 • Монокулярната глава може да се накланя на 30°
 • Увеличение: 40–1000x
 • Комбинираното светодиодно осветление се захранва с батерии
 • Великолепен избор за първи микроскоп
 • Доставя се с цветна образователна книга

Наборът включва:

 • Микроскоп
 • Окуляр WF10x
 • Ахроматични обективи: 4x, 10x, 40xs
 • Покривало против прах
 • Образователна книга "Невидимият свят"
 • Комплект подготвени проби Discovery Flora & Fauna 24
 • Ръководство за потребителя и гаранционна карта
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: