Телескоп Celestron PowerSeeker 50AZ

SKU: 21039
Гаранция: 2 Години
185 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
185.00 лв
Телескоп Celestron PowerSeeker 50AZ 1
185 лв

Телескопът Celestron PowerSeeker 50AZ е като магически прозорец към безкрайното небе. Със своята компактна и елегантна форма, той притежава способността да ви отведе на увлекателно пътешествие из космоса.

Със своя 50-мм обектив, този телескоп е като ключ, който отваря вратата към тайнствения свят на астрономията. С него можете да откриете тонове далечни звезди, планети и галактики, които досега може би сте си представяли само във въображението си. Той е като личен проводник в света на звездите. Своите висококачествени оптични компоненти и лека азимутална монтажна система, този телескоп ви осигурява гладка и прецизна насоченост към небесните обекти. Така можете да се наслаждавате на небесното шоу с лекота и удоволствие. Със своите 50 пъти увеличение, този телескоп е като лупа за вашите очи. Той ви позволява да проникнете по-дълбоко в небесното пространство и да наблюдавате детайлите на различните астрономически обекти.

Celestron PowerSeeker 50AZ е като чаровна вълшебна пръчица за любителите на астрономията. Той е вълнуващо средство за изследване на космоса, което може да ви вдъхнови и да ви отведе на незабравимо пътуване извън границите на нашата планета. Независимо дали сте начинаещ астроном или просто обичате да разглеждате звездите вечерта, телескопът Celestron PowerSeeker 50AZ е персоналният ви билет за уникално небесно пътешествие. Заловете момента и погледнете във Вселената по начин, който никога досега не сте мислили, че е възможен.

Телескоп рефрактор.

Диаметър на обектива - 50 mm.

Фокусно разстояние - 600 mm.

Светлосила f/12.

Алт-азимутална монтировка.

Търсач 5х24.

Метален статив.

Диагонално огледало 90о.

Три окуляра D=24.5 mm - H4 mm (150x), H12 mm (50x) и H20 (30x).

1.5x обръщач.

Леща на Барлоу 3х.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: