Театрален бинокъл Levenhuk Broadway 325L Лорнет Blue Wave/Синя вълна

SKU: 70874
79.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Театрален бинокъл Levenhuk Broadway 325L Лорнет Blue Wave/Синя вълна е полезен и необичаен оптичен инструмент с телескопична дръжка. Перфектната оптика и яркият дизайн го правят чудесен подарък, който ще предложи нови впечатления на онези, които обичат театъра. Често е трудно да се намери удобна седалка, а да се чака на опашка за театрален бинокъл също не е добра опция. Елегантният театрален бинокъл ще Ви помогне в подобна ситуация. Той е компактен и лек, и се помества лесно в джоб или в дамска чанта. Оптиката в тези бинокли осигурява увеличение 3х. Широкото зрително поле гарантира комфорта Ви при наблюдение на представление на сцената. Тези бинокли са с къс фокус 3, 5 m. Оптиката е изработена от стъкло BaK-4, а лещите са с многослойно покритие. Лещите на обектива с цялостно покритие събират много светлина и биноклите предават ярко и контрастно изображение. Биноклите са със светлосини корпуси, с ярки златисти елементи. Сгъваема телескопична дръжка за превръщане на бинокъла в стилен лорнет с едно движение. Можете да я фиксирате в удобно положение и да гледате удобно представлението дори в продължение на няколко часа. Въпреки, че корпусът им е изработен от метал, тези компактни бинокли са много леки. Благодарение на централната система за фокусиране, двата окуляра се фокусират едновременно чрез въртене на колелото за регулиране на фокуса. Разстоянието между окулярите се регулира чрез приближаване или раздалечаване на оптичните тръби в диапазона между 55 и 70 mm. Характеристики: Елегантен светлосин бинокъл-лорнет Полезна телескопична дръжка Лек и компактен оптичен инструмент Оптика от качествено стъкло BaK-4 Лещи с цялостно многослойно покритие Комплектът включва: Театрален бинокъл Levenhuk Broadway 325L Торбичка Велурена кърпа за почистване Ръководство за потребителя и гаранционна карта Допълнителни спецификации Увеличение, x 3 Тип Бинокъл на Галилей Материал на оптиката стъкло BaK-4 Оптично покритие с цялостно многослойно покритие Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm 25 Изходен диаметър на зеницата, mm 8, 3 Разстояние от очите, mm 5 Относителна яркост 69, 4 Зрително поле, ° 6 Зрително поле, m/1000 m 109 Близък фокус, m 3, 5 Разстояние между окулярите (IPD), mm 55–70 Фокусиране център Материал на корпуса метал Приложение театрални бинокли Употреба Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.
79.95 лв
Театрален бинокъл Levenhuk Broadway 325L Лорнет Blue Wave/Синя вълна
79.95 лв
Държава USA

Театрален бинокъл Levenhuk Broadway 325L Лорнет Blue Wave/Синя вълна е полезен и необичаен оптичен инструмент с телескопична дръжка. Перфектната оптика и яркият дизайн го правят чудесен подарък, който ще предложи нови впечатления на онези, които обичат театъра. Често е трудно да се намери удобна седалка, а да се чака на опашка за театрален бинокъл също не е добра опция. Елегантният театрален бинокъл ще Ви помогне в подобна ситуация. Той е компактен и лек, и се помества лесно в джоб или в дамска чанта.

Оптиката в тези бинокли осигурява увеличение 3х. Широкото зрително поле гарантира комфорта Ви при наблюдение на представление на сцената. Тези бинокли са с къс фокус 3, 5 m.

Оптиката е изработена от стъкло BaK-4, а лещите са с многослойно покритие. Лещите на обектива с цялостно покритие събират много светлина и биноклите предават ярко и контрастно изображение.

Биноклите са със светлосини корпуси, с ярки златисти елементи. Сгъваема телескопична дръжка за превръщане на бинокъла в стилен лорнет с едно движение. Можете да я фиксирате в удобно положение и да гледате удобно представлението дори в продължение на няколко часа.

Въпреки, че корпусът им е изработен от метал, тези компактни бинокли са много леки. Благодарение на централната система за фокусиране, двата окуляра се фокусират едновременно чрез въртене на колелото за регулиране на фокуса. Разстоянието между окулярите се регулира чрез приближаване или раздалечаване на оптичните тръби в диапазона между 55 и 70 mm.

Характеристики:

  • Елегантен светлосин бинокъл-лорнет
  • Полезна телескопична дръжка
  • Лек и компактен оптичен инструмент
  • Оптика от качествено стъкло BaK-4
  • Лещи с цялостно многослойно покритие

Комплектът включва:

  • Театрален бинокъл Levenhuk Broadway 325L
  • Торбичка
  • Велурена кърпа за почистване
  • Ръководство за потребителя и гаранционна карта

Допълнителни спецификации

Увеличение, x

3

Тип

Бинокъл на Галилей

Материал на оптиката

стъкло BaK-4

Оптично покритие

с цялостно многослойно покритие

Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

25

Изходен диаметър на зеницата, mm

8, 3

Разстояние от очите, mm

5

Относителна яркост

69, 4

Зрително поле, °

6

Зрително поле, m/1000 m

109

Близък фокус, m

3, 5

Разстояние между окулярите (IPD), mm

55–70

Фокусиране

център

Материал на корпуса

метал

Приложение

театрални бинокли

Употреба

Продукт за обща употреба.
Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg