Рефракторен телескоп Meade EclipseView 60 mm

SKU: 71791
303.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Телескопът EclipseView 60 mm се предлага в комплект с всичко, от което се нуждаете, за да видите чудесата на небето през деня и през нощта! Абсолютно безопасен за наблюдение на Слънцето. Този класически рефракторен телескоп се доставя със свалящ се соларен филтър за бяла светлина и е безопасен и забавен начин да наблюдавате Слънцето! Допълнително предимство е, че можете да използвате този телескоп, за да видите чудесата на нощното небе, включително Луната, планетите и още, като просто свалите соларния филтър и смените визьора. Вземете своя телескоп EclipseView днес! Характеристики:Идеален за безопасно наблюдение на предстоящото слънчево затъмнение! Предлага се със свалящ се соларен филтър за бяла светлина за използване през деня и през нощта. Рефракторният телескоп 60 mm осигурява ярки изображения, което го прави идеален за наблюдение на наземни и небесни обекти. Включва 2 окуляра за наблюдение на широка гама от обекти. Включва азимутална монтировка с прът за управление за бавно движение за проследяване на небесни обекти, които се движат по нощното небе. Допълнително DVD с планетариума Autostar Suite Astronomy с над 10 000 небесни обекта (само за Windows PC). Допълнителни спецификации Оптична конструкция Рефлекторни Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm 60 Фокусно разстояние, mm 800 Фокусно отношение f/13.3 Окуляри два окуляра MA (модифицирани ахроматични) (26 mm и 9 mm), 1, 25 Визьор с червена точка (през нощта) и соларен визьор (през деня) Фокусиращо устройство 1, 25" рейка и пиньон Триножник от алуминий Допълнителен диагонал: 90° обръщаща призма, 1, 25" Потребителско ниво начално ниво Обекти на наблюдение Слънцето, планети Размери, mm 965x272x165
303.95 лв
Рефракторен телескоп Meade EclipseView 60 mm
303.95 лв

Телескопът EclipseView 60 mm се предлага в комплект с всичко, от което се нуждаете, за да видите чудесата на небето през деня и през нощта! Абсолютно безопасен за наблюдение на Слънцето. Този класически рефракторен телескоп се доставя със свалящ се соларен филтър за бяла светлина и е безопасен и забавен начин да наблюдавате Слънцето! Допълнително предимство е, че можете да използвате този телескоп, за да видите чудесата на нощното небе, включително Луната, планетите и още, като просто свалите соларния филтър и смените визьора. Вземете своя телескоп EclipseView днес!

Характеристики:

 • Идеален за безопасно наблюдение на предстоящото слънчево затъмнение!
 • Предлага се със свалящ се соларен филтър за бяла светлина за използване през деня и през нощта.
 • Рефракторният телескоп 60 mm осигурява ярки изображения, което го прави идеален за наблюдение на наземни и небесни обекти.
 • Включва 2 окуляра за наблюдение на широка гама от обекти.
 • Включва азимутална монтировка с прът за управление за бавно движение за проследяване на небесни обекти, които се движат по нощното небе.
 • Допълнително DVD с планетариума Autostar Suite Astronomy с над 10 000 небесни обекта (само за Windows PC).

  Допълнителни спецификации

  Оптична конструкция

  Рефлекторни

  Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

  60

  Фокусно разстояние, mm

  800

  Фокусно отношение

  f/13.3

  Окуляри

  два окуляра MA (модифицирани ахроматични) (26 mm и 9 mm), 1, 25

  Визьор

  с червена точка (през нощта) и соларен визьор (през деня)

  Фокусиращо устройство

  1, 25" рейка и пиньон

  Триножник

  от алуминий

  Допълнителен

  диагонал: 90° обръщаща призма, 1, 25"

  Потребителско ниво

  начално ниво

  Обекти на наблюдение

  Слънцето, планети

  Размери, mm

  965x272x165
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg