Лупи

Показани 1 до 25 (от 94 общо)
Покажи

Защо е важно да заложите на качествената лупа ?

Лупата е задължителна за повечето хора на „определена възраст“, те са важен аксесоар. За тези от нас със зрително увреждане или прогресираща загуба на зрението лупите са абсолютна необходимост. Независимо дали е проста или сложна, лупата, която работи за вас, си струва. Очилата за четене и лупи без рецепта са процъфтяващ бизнес и това означава много възможности за избор. При по-ниска мощност (1X, 2X, 3X) те могат да бъдат закупени в множество и стратегически поставени на всички места, от които ще се нуждаете - в джоб или чанта, чекмедже на бюро, кухненски плот, нощно шкафче.

Какви видове лупи ще откриете на сайта ?

Лупите се предлагат в много форми и размери. Има куполи, има цикли и има лупи, които седят на стойките. Има дори лупи в огледалата и в смартфоните. 

  • Осветени оптични лупи - По-високите сили на увеличение (4х плюс) вероятно ще се появят под формата на осветени оптични лупи. Диоптърът (размерът и формата на лещата), светлината и мощността трябва да се вземат предвид при правилния избор. Различните комбинации от светлина и мощност ще дадат различни резултати в зависимост от задачата. 

  • Преносими видео лупи - Видео лупите ни превеждат от оптичните към цифровите. Те използват камера, която прожектира на екран. За разлика от фиксираните мощности на оптичните лупи, те предлагат множество нива на мащабиране във всяко устройство. Те са най-големите, най-мощните и са най-скъпите.

  • Лупа за смартфон - По-малките джобни версии наскоро се срещнаха със силен конкурент: смартфонът. С подобряването на качеството на мобилните камери се подобрява и тяхната цифрова лупа. Има и многобройни приложения за лупа за телефони с Android и Windows и повечето са безплатни. 

Защо да изберете Global Market ?

Вашият ден може да е по - приятен и лесен с всички наши лупи. Ние смятаме, че избирайки нас Global Market  всъщност вие избирате да вложите в перфектен съюзник за качество, реални цени и бърза доставка в рамките на 1 2 работни дни. Нашата инвестиция е във вас, нашите клиенти.


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg