Бинокли

Бинокъл Levenhuk Travel 12x50 1
108.86 лв 120.95 лв -10%
Бинокъл Levenhuk Travel 10x25 1
59.46 лв 69.95 лв -15%
Бинокъл Levenhuk Travel 8x21 1
55.21 лв 64.95 лв -15%
Показани 1 до 25 (от 186 общо)
Покажи

БИНОКЛИ – ОСНОВНИ ВИДОВЕ

Изборът на бинокъл е доста трудна задача, защото купувачът трябва да разбира поне малко техническите характеристики на това устройство. На първо място е необходимо да се определи за какви цели ще се използва.

·         Продуктите, предназначени за пътуване и туристи, трябва да имат високо съотношение на блендата. Освен това трябва да се обърне специално внимание на материала, от който е направен. Препоръчително е да изберете устройства с гумиран калъф, който пази от сериозни повреди.

·         На театралите се предлага да изберат бинокъла на Галилей. Това е миниатюрен модел, който в същото време има високо съотношение на блендата.

·         За риболов или морско пътуване трябва да изберете бинокъл, който няма да се влиае от висока влажност. Водата може да повреди оптичната верига, така че трябва да обърнете специално внимание на здравината и херметичността на конструкцията.

Голямо разнообразие от модели на водещите марки на пазара може да намерите на нашия онлайн магазин globalmarket.bg.

КАК ДА ИЗБЕРЕМ БИНОКЪЛ?

Характеристики на избор

Когато избирате устройство, трябва да обърнете внимание на две основни характеристики:

·         диаметър на лещата

·         увеличение

Тези параметри са много важни, затова най -често се посочват в името на модела. Повечето продукти имат фиксирано съотношение. Днес обаче на пазара можете да намерите бинокли с увеличение. Тяхното предимство е лекотата на регулиране на увеличението, но недостатъкът е недостатъчното качество на изображението. Високо качество с гаранция от Глобълмаркет Про Еоод.

 

Особено внимание трябва да се обърне на окуяра. Той определено трябва да събере достатъчно количество светлина и да изгради висококачествено изображение.

 Диаметърът на лещата също е важен:

·         За да видите близко разположени обекти през деня, са достатъчни 25 мм.

·         Диаметър 30-40 мм осигурява отлична видимост както през деня, така и по здрач.

·         50-60 мм обективът позволява гледане на обекти дори при облачно време.

·         Устройства с лещи над 70 мм могат да се използват от любители на наблюдение на звездното небе.

Има модели с по -голям диаметър, но те са предназначени за използване от военните и моряците. Висококачествени бинокли може да откриете в онлайн магазина ни globalmarket.bg, собственост на компанията Глобълмаркет Про Еоод. За допълнителна информация може да ни потърсите и на посочения телефон. Екипът на Глобълмаркет Про Еоод ще Ви съдейства за по точен и качествен избор на бинокли и други оптични устройства.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg