Черна лупа Levenhuk Zeno Lamp ZL7

SKU: 74081
Гаранция: 10 Години
64.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
64.95 лв
Черна лупа Levenhuk Zeno Lamp   ZL7 1
64.95 лв

Лупата с лампа Levenhuk Zeno ZL7 е практичен оптичен инструмент, предназначен за различни дейности, които изискват точност и прецизност. Той е идеален за четене, занаятчийски дейности, създаване на биологични проби за микроскоп, работа с бижута, моделиране и други подобни задачи.

Лупата е снабдена със стойка, която има гъвкав дизайн и широка здрава основа. Това позволява удобно позициониране и настройка на лещата спрямо работната повърхност. Лещата с увеличение 2х е изработена от пластмаса и предоставя ясно увеличение за по-добра видимост и детайлизация. Една от ключовите характеристики на лупата е наличието на вградена светлина. Ярката светлина осветява равномерно работното пространство под лещата, което подобрява видимостта и осигурява по-добра осветеност на детайлите. Превключвателят за светлината, разположен на основата, позволява лесно включване и изключване на осветлението според нуждите ви. Когато не използвате лупата, можете да защитите лещата от прах и замърсявания, като затворите прикрепената капачка. Това помага да се запази чистотата и яснотата на лещата за по-дълго време. Основата на лупата е солидна и с достатъчно тегло, което предотвратява преобръщането й по време на работа. Това осигурява стабилност и удобство при използването на лупата. С лупата с лампа Levenhuk Zeno ZL7 ще получите удобен и функционален инструмент, който ще ви помогне да изпълните задачите с прецизност и лекота.

Характеристики:

  • Лупа с гъвкава стойка
  • Леща с увеличение 2х, с прикрепена капачка против прах
  • Светодиодна лампа с регулиране на яркостта (4 нива на яркост)
  • Основа с достатъчно тегло за увеличена стабилност

Внимание: Моля, вижте в таблицата с техническите спецификации правилното мрежово напрежение и никога не се опитвайте да включвате устройство за 110 V в захранващо гнездо за 220 V изход и обратно, без да използвате преобразувател. Не забравяйте, че мрежовото напрежение в САЩ и Канада е 110 V и 220–240 V в повечето европейски страни.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: