Бяла лупа Levenhuk Zeno Lamp ZL7

SKU: 74080
Гаранция: 10 Години
64.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
64.95 лв
Бяла лупа Levenhuk Zeno Lamp  ZL7 1
64.95 лв

Лупата с лампа Levenhuk Zeno ZL7 е чудесен оптичен уред и помощник, предназначен за различни видове дейности, които изискват прецизност и ясно виждане. Тази лупа е идеална за четене, занаятчийски дейности, използва се при направата и ремонта на бижута, моделиране и други подобни задачи. Лупата разполага с гъвкава стойка, която осигурява удобство при работа и позволява на потребителя да настрои ъгъла и височината според своите нужди. Основата на лупата е широка и здрава, осигурявайки стабилност по време на употреба.

Лещата на лупата е изработена от качествена пластмаса и предлага увеличение от 2x, което позволява по-детайлно виждане на обектите. Допълнително, лупата разполага с ярка светлина, която осветява работното пространство под лещата. Това осигурява равномерна и достатъчно ярка осветеност, което е особено полезно при извършване на прецизни задачи. В основата на лупата има вграден превключвател, който контролира светлината. Това ви позволява да регулирате яркостта според вашите нужди и да осигурите оптимална осветеност за работата си.

За допълнителна защита на лещата, лупата е оборудвана с прикрепена капачка против прах, която можете да затворите, когато инструмента не се използва. Това помага да се предпази лещата от прах и замърсявания и гарантира, че лупата е винаги готова за употреба. Също така, важно е да се отбележи, че основата на лупата е с тегло, което предотвратява нежелани преобръщания или падания по време на работа. Това осигурява стабилност и удобство при използване на лупата.

Лупата с лампа Levenhuk Zeno ZL7 е практичен и надежден инструмент, който ще ви помогне да извършвате вашите задачи с прецизност и лекота. Независимо дали сте професионал или любител, тази лупа е отличен избор за различни видове дейности, които изискват внимание към детайла и ясно виждане

Характеристики:

  • Лупа с гъвкава стойка
  • Леща с увеличение 2х, с прикрепена капачка против прах
  • Светодиодна лампа с регулиране на яркостта (4 нива на яркост)
  • Основа с достатъчно тегло за увеличена стабилност
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: