Бинокъл Meade Wilderness 10x42

SKU: 71772
309.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Meade Wilderness 10x42 е широк полеви бинокъл, който събира много светлина и осигурява голямо увеличение от 10х. Той е идеално устройство за ловци, рибари и любители на природата. Може да се монтира на триножник, което е удобно за продължителни наблюдения. Съвременните призми на Амичи осигуряват контрастни изображения с висока разделителна способност в цялото зрително поле. Лещите са с многослойно покритие, което подобрява яркостта на изображението и осигурява по-естествени цветове. Освен отличната оптика, бинокълът има здрав алуминиев корпус и гумено защитно покритие, което надеждно предпазва лещите от удари или повреди. Моделът може лесно да издържи на разклащане или падане от малки височини. Изцяло защитената конструкция на корпуса, напълнен с азот, предпазва оптиката срещу влага и конденз. Лесното регулиране на диоптъра и въртящите се чашки на окулярите позволяват на потребителите с нарушения в зрението да използват този модел. Характеристики: Висококачествените бинокли Meade с 10-кратно увеличение и призма на Амичи осигуряват използване в продължение на много години. Голяма 42 mm апертура на лещите. Оптиката с многослойно покритие и призмите от BaK-4 осигуряват ярки, детайлни изображения с висока разделителна способност. Водоустойчивата и напълнена с азот здрава гумена защитна конструкция предпазва от атмосферни влияния. Комплектът включва: Бинокъл Meade Wilderness 10x42 Капачки за окулярите и лещата на обектива Ремък Кърпа за почистване Торбичка Ръководство за потребителя и доживотна гаранция Допълнителни спецификации Увеличение, x 10 Тип призма на Амичи Материал на оптиката стъкло BaK-4 Оптично покритие многослойно антирефлексно покритие Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm 42 Изходен диаметър на зеницата, mm 4, 1 Разстояние от очите, mm 14 Зрително поле, ° 5, 6 Зрително поле, m/1000 m 97 Близък фокус, m 4 Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри ±4 Фокусиране център Чашки на окуляри гумени, въртящи се Материал на корпуса алуминий Непромокаем да Възможност за адаптиране към триножник 1/4 Приложение полеви наблюдения, ловни, риболов и морски пътувания Допълнителен гуменото защитно покритие
309.95 лв
Бинокъл Meade Wilderness 10x42
309.95 лв
Държава USA

Meade Wilderness 10x42 е широк полеви бинокъл, който събира много светлина и осигурява голямо увеличение от 10х. Той е идеално устройство за ловци, рибари и любители на природата. Може да се монтира на триножник, което е удобно за продължителни наблюдения. Съвременните призми на Амичи осигуряват контрастни изображения с висока разделителна способност в цялото зрително поле. Лещите са с многослойно покритие, което подобрява яркостта на изображението и осигурява по-естествени цветове.

Освен отличната оптика, бинокълът има здрав алуминиев корпус и гумено защитно покритие, което надеждно предпазва лещите от удари или повреди. Моделът може лесно да издържи на разклащане или падане от малки височини. Изцяло защитената конструкция на корпуса, напълнен с азот, предпазва оптиката срещу влага и конденз. Лесното регулиране на диоптъра и въртящите се чашки на окулярите позволяват на потребителите с нарушения в зрението да използват този модел.

Характеристики:

  • Висококачествените бинокли Meade с 10-кратно увеличение и призма на Амичи осигуряват използване в продължение на много години.
  • Голяма 42 mm апертура на лещите.
  • Оптиката с многослойно покритие и призмите от BaK-4 осигуряват ярки, детайлни изображения с висока разделителна способност.
  • Водоустойчивата и напълнена с азот здрава гумена защитна конструкция предпазва от атмосферни влияния.

Комплектът включва:

  • Бинокъл Meade Wilderness 10x42
  • Капачки за окулярите и лещата на обектива
  • Ремък
  • Кърпа за почистване
  • Торбичка
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Допълнителни спецификации

Увеличение, x

10

Тип

призма на Амичи

Материал на оптиката

стъкло BaK-4

Оптично покритие

многослойно антирефлексно покритие

Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

42

Изходен диаметър на зеницата, mm

4, 1

Разстояние от очите, mm

14

Зрително поле, °

5, 6

Зрително поле, m/1000 m

97

Близък фокус, m

4

Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри

±4

Фокусиране

център

Чашки на окуляри

гумени, въртящи се

Материал на корпуса

алуминий

Непромокаем

да

Възможност за адаптиране към триножник

1/4

Приложение

полеви наблюдения, ловни, риболов и морски пътувания

Допълнителен

гуменото защитно покритие
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg