Бинокъл Meade Rainforest Pro 10x42

SKU: 71776
519.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Meade Rainforest Pro 10x42 е мощен бинокъл с висока способност за събиране на светлина и висококачествена оптика. Този модел за всякакви метеорологични условия е идеален за всякакви полеви наблюдения, лов, риболов и морски пътувания. Той предоставя невероятни изображения, има широко зрително поле и близък фокус. Meade Rainforest Pro 10x42 е универсален професионален бинокъл. Висококачествената оптика се базира на призми на Амичи с фазова корекция и лещи с многослойно покритие. Големите обективи събират светлината идеално и подобряват яркостта на изображението. Ще видите много детайли, ярки цветове и остри контури на изображението в цялото зрително поле. Изкривяванията са сведени до минимум и не оказват влияние върху качеството на наблюденията. Здравият алуминиев корпус предпазва оптиката срещу повреда, а гуменото защитно покритие я защитава от влага, прах и замърсяване. Корпусът е напълнен с азот, което предпазва лещите от замъгляване. За продължителни наблюдения бинокълът може да се монтира на стандартен триножник с резба 1, 4". Въртящите се чашки на окулярите правят бинокъла удобен за използване от хора, носещи очила. Характеристики: Изключително висококачествените бинокли Meade с 10-кратно увеличение и призма на Амичи осигуряват използване в продължение на много години. Голяма 42 mm апертура на лещите. Призмите с цялостно многослойно покритие от BaK-4 с оптика с покритие на фазите осигуряват ярки, детайлни изображения с висока разделителна способност. Водоустойчивата и напълнена с азот здрава гумена защитна конструкция предпазва от атмосферни влияния. Комплектът включва: Бинокъл Meade Rainforest Pro 10x42 Капачки за окулярите и лещата на обектива Ремък Кърпа за почистване Торбичка Ръководство за потребителя и доживотна гаранция Допълнителни спецификации Увеличение, x 10 Тип призма на Амичи Материал на оптиката стъкло BaK-4 Оптично покритие многослойно антирефлексно покритие Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm 42 Изходен диаметър на зеницата, mm 4, 2 Разстояние от очите, mm 15 Зрително поле, ° 6, 3 Зрително поле, m/1000 m 109 Близък фокус, m 2 Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри ±4 Фокусиране център Чашки на окуляри гумени, въртящи се Непромокаем да Възможност за адаптиране към триножник 1/4 Приложение полеви наблюдения, ловни, риболов и морски пътувания, екстремен туризъм Допълнителен гуменото защитно покритие
519.95 лв
Бинокъл Meade Rainforest Pro 10x42
519.95 лв

Meade Rainforest Pro 10x42 е мощен бинокъл с висока способност за събиране на светлина и висококачествена оптика. Този модел за всякакви метеорологични условия е идеален за всякакви полеви наблюдения, лов, риболов и морски пътувания. Той предоставя невероятни изображения, има широко зрително поле и близък фокус. Meade Rainforest Pro 10x42 е универсален професионален бинокъл. Висококачествената оптика се базира на призми на Амичи с фазова корекция и лещи с многослойно покритие. Големите обективи събират светлината идеално и подобряват яркостта на изображението. Ще видите много детайли, ярки цветове и остри контури на изображението в цялото зрително поле. Изкривяванията са сведени до минимум и не оказват влияние върху качеството на наблюденията.

Здравият алуминиев корпус предпазва оптиката срещу повреда, а гуменото защитно покритие я защитава от влага, прах и замърсяване. Корпусът е напълнен с азот, което предпазва лещите от замъгляване. За продължителни наблюдения бинокълът може да се монтира на стандартен триножник с резба 1, 4". Въртящите се чашки на окулярите правят бинокъла удобен за използване от хора, носещи очила.

Характеристики:

  • Изключително висококачествените бинокли Meade с 10-кратно увеличение и призма на Амичи осигуряват използване в продължение на много години.
  • Голяма 42 mm апертура на лещите.
  • Призмите с цялостно многослойно покритие от BaK-4 с оптика с покритие на фазите осигуряват ярки, детайлни изображения с висока разделителна способност.
  • Водоустойчивата и напълнена с азот здрава гумена защитна конструкция предпазва от атмосферни влияния.

Комплектът включва:

  • Бинокъл Meade Rainforest Pro 10x42
  • Капачки за окулярите и лещата на обектива
  • Ремък
  • Кърпа за почистване
  • Торбичка
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Допълнителни спецификации

Увеличение, x

10

Тип

призма на Амичи

Материал на оптиката

стъкло BaK-4

Оптично покритие

многослойно антирефлексно покритие

Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

42

Изходен диаметър на зеницата, mm

4, 2

Разстояние от очите, mm

15

Зрително поле, °

6, 3

Зрително поле, m/1000 m

109

Близък фокус, m

2

Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри

±4

Фокусиране

център

Чашки на окуляри

гумени, въртящи се

Непромокаем

да

Възможност за адаптиране към триножник

1/4

Приложение

полеви наблюдения, ловни, риболов и морски пътувания, екстремен туризъм

Допълнителен

гуменото защитно покритие
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2022 Powered by Now.bg