Бинокъл Meade Mirage Zoom 10–22x50

SKU: 71766
309.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Meade Mirage 10–22x50 е универсален мощен бинокъл с обективи с увеличение. Моделът е предназначен за детайлни наблюдения на отдалечени обекти. Използвайки това устройство, можете да наблюдавате големи зони при увеличение от 10х и след това бързо да преминете на 22х, за да видите всеки детайл на конкретен обект, който Ви интересува. Бинокълът включва класическа конструкция с призма на Поро. Всички елементи са изработени от оптично стъкло BK-7 с многослойно покритие. Бинокълът създава ярки и остри изображения с истински цветове при всякакво увеличение. Големите обективи събират достатъчно светлина за наблюдение в условия на ниска осветеност. Моделът има надежден корпус с гумено покритие, който предпазва устройството от случайни падания, дъжд, прах и замърсяване. При максимално увеличение дори и най- малкото разклащане на ръцете Ви понякога може да повлияе на качеството на изображението. Ето защо препоръчваме да използвате триножник – моделът има стандартна резба 1/4" за триножник. Характеристики: Висококачествените бинокли Meade със 10–22-кратно увеличение и призма на Поро осигуряват употреба в продължение на години. Оптиката с цялостно многослойно покритие осигурява ярки изображения с висока разделителна способност. Гуменото защитно покритие предпазва прецизната оптика от удар. Комплектът включва: Meade Mirage 10–22x50 Капачки за окулярите и лещата на обектива Ремък Кърпа за почистване Торбичка Ръководство за потребителя и доживотна гаранция Допълнителни спецификации Увеличение, x 10–22 Тип призма на Поро Материал на оптиката стъкло BK-7 Оптично покритие многослойно антирефлексно покритие Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm 50 Изходен диаметър на зеницата, mm 2, 2–5 Разстояние от очите, mm 16–19 Зрително поле, ° 3, 6–3, 8 Фокусиране централно Чашки на окуляри гумени Възможност за адаптиране към триножник 1/4 Приложение полеви наблюдения, лов Допълнителен гуменото защитно покритие
309.95 лв
Бинокъл Meade Mirage Zoom 10–22x50
309.95 лв
Държава USA

Meade Mirage 10–22x50 е универсален мощен бинокъл с обективи с увеличение. Моделът е предназначен за детайлни наблюдения на отдалечени обекти. Използвайки това устройство, можете да наблюдавате големи зони при увеличение от 10х и след това бързо да преминете на 22х, за да видите всеки детайл на конкретен обект, който Ви интересува. Бинокълът включва класическа конструкция с призма на Поро.

Всички елементи са изработени от оптично стъкло BK-7 с многослойно покритие. Бинокълът създава ярки и остри изображения с истински цветове при всякакво увеличение. Големите обективи събират достатъчно светлина за наблюдение в условия на ниска осветеност.

Моделът има надежден корпус с гумено покритие, който предпазва устройството от случайни падания, дъжд, прах и замърсяване. При максимално увеличение дори и най- малкото разклащане на ръцете Ви понякога може да повлияе на качеството на изображението. Ето защо препоръчваме да използвате триножник – моделът има стандартна резба 1/4" за триножник.

Характеристики:

  • Висококачествените бинокли Meade със 10–22-кратно увеличение и призма на Поро осигуряват употреба в продължение на години.
  • Оптиката с цялостно многослойно покритие осигурява ярки изображения с висока разделителна способност.
  • Гуменото защитно покритие предпазва прецизната оптика от удар.

Комплектът включва:

  • Meade Mirage 10–22x50
  • Капачки за окулярите и лещата на обектива
  • Ремък
  • Кърпа за почистване
  • Торбичка
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Допълнителни спецификации

Увеличение, x

10–22

Тип

призма на Поро

Материал на оптиката

стъкло BK-7

Оптично покритие

многослойно антирефлексно покритие

Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

50

Изходен диаметър на зеницата, mm

2, 2–5

Разстояние от очите, mm

16–19

Зрително поле, °

3, 6–3, 8

Фокусиране

централно

Чашки на окуляри

гумени

Възможност за адаптиране към триножник

1/4

Приложение

полеви наблюдения, лов

Допълнителен

гуменото защитно покритие
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2022 Powered by Now.bg