Бинокъл Levenhuk Karma 6.5x32

SKU: 67715
160 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Вашето преживяване зависи от подробностите – затова приятното пътешествие, походът или обикновената разходка са немислими без компактния, надежден и удобен за използване бинокъл Levenhuk Karma 6.5x32! Средното увеличение на този модел Ви позволява да изучавате обекти на значително разстояние без загуба на качество на изображението. Благодарение на широкото зрително поле можете да наблюдавате големи площи наведнъж. Удоволствие е да държите ергономичния корпус с гумено покритие на този бинокъл. С бинокъла Levenhuk Karma 6.5x32 Ви очакват много изненадващи открития! Използването на призма на Амичи прави този бинокъл компактен, като той е оборудван с оптика с най-високо качество. Лещите са с цялостно многослойно покритие, което увеличава пропускането на светлина. С бинокъла Levenhuk Karma 6.5x32 можете да сте сигурни, че ще получите ярки изображения с правилната цветова гама. Бинокълът Levenhuk Karma 6.5x32 е много лесен за използване и това го прави идеален избор дори за потребители на начално ниво. Просто регулирайте разстоянието между окулярите и диоптрите, за да намерите най-удобното положение спрямо очите Ви. Това е – готови сте да се насладите на качествените наблюдения! Бинокълът Levenhuk Karma 6.5x32 е за тези, които искат да видят повече! Комплектът включва:Бинокъл Levenhuk Karma 6.5x32 Капачки за окулярите и лещата на обектива Ремък Кърпа за почистване Торбичка Ръководство за потребителя и доживотна гаранция Допълнителни спецификации Увеличение, x 6, 5 Тип призма на Амичи Материал на оптиката стъкло BaK-4 Оптично покритие с цялостно многослойно покритие Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm 32 Изходен диаметър на зеницата, mm 5, 2 Разстояние от очите, mm 18 Коефициент на здрач 14, 4 Относителна яркост 27 Прагова стойност на резолюцията, ъглова секунда 5, 5 Зрително поле, ° 6, 3 Зрително поле, m/1000 m 110 Близък фокус, m 4, 5 Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри ±4 Разстояние между окулярите (IPD), mm 56–72 Фокусиране централно Диапазон на работната температура, °C –15...+60 Възможност за адаптиране към триножник да Употреба Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст. Размери, mm 134x120x50
160.00 лв
Бинокъл Levenhuk Karma 6.5x32
160 лв

Вашето преживяване зависи от подробностите – затова приятното пътешествие, походът или обикновената разходка са немислими без компактния, надежден и удобен за използване бинокъл Levenhuk Karma 6.5x32! Средното увеличение на този модел Ви позволява да изучавате обекти на значително разстояние без загуба на качество на изображението. Благодарение на широкото зрително поле можете да наблюдавате големи площи наведнъж. Удоволствие е да държите ергономичния корпус с гумено покритие на този бинокъл. С бинокъла Levenhuk Karma 6.5x32 Ви очакват много изненадващи открития!

Използването на призма на Амичи прави този бинокъл компактен, като той е оборудван с оптика с най-високо качество. Лещите са с цялостно многослойно покритие, което увеличава пропускането на светлина. С бинокъла Levenhuk Karma 6.5x32 можете да сте сигурни, че ще получите ярки изображения с правилната цветова гама.

Бинокълът Levenhuk Karma 6.5x32 е много лесен за използване и това го прави идеален избор дори за потребители на начално ниво. Просто регулирайте разстоянието между окулярите и диоптрите, за да намерите най-удобното положение спрямо очите Ви. Това е – готови сте да се насладите на качествените наблюдения! Бинокълът Levenhuk Karma 6.5x32 е за тези, които искат да видят повече!

Комплектът включва:

  • Бинокъл Levenhuk Karma 6.5x32
  • Капачки за окулярите и лещата на обектива
  • Ремък
  • Кърпа за почистване
  • Торбичка
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Допълнителни спецификации

Увеличение, x

6, 5

Тип

призма на Амичи

Материал на оптиката

стъкло BaK-4

Оптично покритие

с цялостно многослойно покритие

Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm

32

Изходен диаметър на зеницата, mm

5, 2

Разстояние от очите, mm

18

Коефициент на здрач

14, 4

Относителна яркост

27

Прагова стойност на резолюцията, ъглова секунда

5, 5

Зрително поле, °

6, 3

Зрително поле, m/1000 m

110

Близък фокус, m

4, 5

Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри

±4

Разстояние между окулярите (IPD), mm

56–72

Фокусиране

централно

Диапазон на работната температура, °C

–15...+60

Възможност за адаптиране към триножник

да

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Размери, mm

134x120x50
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg