Монитор за качеството на въздуха Levenhuk Wezzer Air MC60

SKU: 81403
Гаранция: 10 Години
251.96 лв
279.95 лв
-10%
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
251.96 лв
279.95 лв
Монитор за качеството на въздуха Levenhuk Wezzer Air MC60 1
251.96 лв
279.95 лв
-10%

Мониторът  Levenhuk Wezzer Air MC60 е  уред за измерване качеството на въздуха и по-конкретно за съдържанието на въглероден двуокис. Той е компактно настолно устройство, измерва  температурата, влажността и концентрацията на въглероден диоксид. Всички данни се изобразяват на  LCD цветния екран , като за удобство има цветна скала изобразяваща показанията на нивата  на CO₂.  Необходим е един поглед, за да се разбере необходимо ли е проветряване на помещението. Мониторът  Levenhuk Wezzer Air MC60 е снабден с предупредителна аларма, включваща се автоматично при повишени нива на въглеродния двуокис/ алармата може да бъде изключена при необходимост/.

Повишените нива на въглероден двуокис водят до главоболие, умора, липса на концентрация и добро настроение. Тези нива могат да бъдат достигнати, както от външни източници, така и от струпването на много хора в едно помещение. Може да се окаже, че  е необходимо проветряване на помещението по-често от колкото сте предполагали. Въглеродният двуокис е невидима заплаха, за това е препоръчително да оставим следенето на нивата му на модерните технологии, като по този начин ще се чуствате добре и вие и вашето семейство.

Мониторът за качество на въздуха  Levenhuk Wezzer Air MC60 е произведен от АВS  пластмаса и метал и е устоичив на повреждане. На дисплея има постоянна визоализация на часа и датата.  При необходимост може да се визоализира и хронология на измерванията за последните 50 мин. Чрез  Levenhuk Wezzer Air MC60 получавата подробна информация за микроклимата в дома си и следите  дори и малките промени в състава на въздуха.


Обърнете внимание, че: за зареждането е необходим мрежов адаптер (не е включен в доставката). Захранването от USB порта на компютър не е достатъчно за целта. Можете също да използвате зарядно устройство за смартфон.

Основни характеристики:

  • Контролът на качеството на въздуха е ключът към доброто здраве
  • Показват се предупреждения за гранични стойности на CO₂, минималните и максималните стойности
  • Вграден термометър, влагомер, часовник, календар
  • Големи цифри и удобна за гледане цветна скала за комфорт
  • Здрава пластмасова кутия от ABS и течнокристален дисплей с фоново осветление
  • Вградена акумулаторна батерия, индикатор за зареждането

Комплектът включва:

  • Монитор за качеството на въздуха
  • MicroUSB кабел
  • Ръководство за потребителя и гаранционна карта
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: