Монитор за качеството на въздуха Levenhuk Wezzer Air MC50

SKU: 81400
Гаранция: 10 Години
229.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
229.95 лв
Монитор за качеството на въздуха Levenhuk Wezzer Air MC50  1
229.95 лв

Мониторът за качеството на въздуха Levenhuk Wezzer Air MC50 измерва нивата на въглероден диоксид и показва резултатите на течнокристалния екран. Това е изключително важен параметър, който определя качеството на въздуха в помещенията и поради това влияе върху ежедневния комфорт на хората в тях. Високите нива на въглероден диоксид – невидим, но все пак опасен фактор – причиняват умора, главоболие, ниска производителност и други неприятни симптоми. Постигнете по-добро качество на въздуха с Levenhuk Wezzer Air, за да подобрите Вашето качество на живот бързо и лесно!

Благодарение на алармите за въглероден диоксид Вие винаги ще знаете кога трябва да проветрите помещението. Също така можете да определяте в кое помещение нивата на CO₂ се превишават най-често, за да повишите качеството на въздуха в помещението, като добавите няколко стайни растения в него. Освен това мониторът Levenhuk Wezzer Air MC50 има скала за нивото на комфорт с иконки с усмивка, термометър и влагомер. Това е великолепен начин за контрол на микроклимата във Вашите дом, класна стая или офис.

Levenhuk Wezzer Air MC50 може да бъде поставен на стената или върху маса. Той ще украси интериора и ще бъде отличен подарък за почитателите на интелигентните домашни устройства. Големите цифри и цветният дисплей правят взаимодействието с устройството лесно за потребителя. Устройството се захранва чрез вградена батерия. Индикаторът на екрана Ви уведомява кога е дошло времето за зареждане на устройството.

Моля, имайте предвид, че: За зареждането е необходим мрежов адаптер (не е включен в доставката). Захранването от USB порта на компютър не е достатъчно за целта. Можете също да използвате зарядно устройство за смартфон.

Основни характеристики:

  • Измерва нивото на въглероден диоксид и Ви предупреждава за евентуално превишаване на границите
  • Вградени термометър и влагомер за следене на температурата и влажността
  • Здрава пластмасова кутия от ABS и течнокристален цветен дисплей с фоново осветление
  • Визуална индикация на нивото на комфорт: Лесен за навигация, дори за деца
  • Захранване с вградена акумулаторна батерия

Комплектът включва:

  • Монитор за качеството на въздуха
  • USB кабел
  • Ръководство за потребителя и гаранционна карта
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg