Монитор за качеството на въздуха Levenhuk Wezzer Air MC30

SKU: 81404
Гаранция: 10 Години
199.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
199.95 лв
Монитор за качеството на въздуха Levenhuk Wezzer Air MC30 1
199.95 лв

Мониторът Levenhuk Wezzer Air MC30 предлага уникални функции, които го отличават от други подобни устройства. Мониторът измерва нивата на CO₂ във въздуха, което е важен параметър за качеството на въздуха в помещенията и здравето на хората. В допълнение към измерването на CO₂, мониторът предоставя информация за температурата и влажността на въздуха, което е важно за оптимални условия на живот и работа. Данните се визуализират на ярък и лесен за четене течнокристален екран, който осигурява ясна и подробна информация за параметрите на въздуха. Ако нивото на въглероден диоксид надвиши зададената граница, мониторът изпраща предупредителен сигнал, който ви помага да реагирате навреме и да подобрите качеството на въздуха. Мониторът се захранва от вградена акумулаторна батерия, която го прави мобилен и удобен за използване в различни помещения. Мониторът има стилен и съвременен дизайн с кръгла форма и фоново осветление на предния панел. Той се вписва хармонично във всяко помещение и е лесен за поставяне в различни места.

Тези уникални характеристики на монитора Levenhuk Wezzer Air MC30 го правят изключително полезен инструмент за следене и подобряване на качеството на въздуха във вашия дом, офис или друго помещение.

Моля, имайте предвид, че: за зареждането е необходим мрежов адаптер (не е включен в доставката). Захранването от USB порта на компютър не е достатъчно за целта. Можете също да използвате зарядно устройство за смартфон.

Основни характеристики:

  • Стилно и полезно устройство – уред, който гарантира качеството на въздуха
  • Измерване на нивото на CO₂ и аларми за нивото на комфорт
  • Впечатляващ кръгъл течнокристален екран с подробна информация за микроклимата
  • Измерване на влажността и температурата с точност една десета от градуса
  • Здрава пластмасова кутия от ABS, работи с вградена акумулаторна батерия

Комплектът включва:

  • Монитор за качеството на въздуха
  • MicroUSB кабел
  • Ръководство за потребителя и гаранционна карта
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: