Монитор за качеството на въздуха Levenhuk Wezzer Air MC40

SKU: 81405
Гаранция: 10 Години
199.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
199.95 лв
Монитор за качеството на въздуха Levenhuk Wezzer Air MC40 1
199.95 лв

Мониторът за качеството на въздуха Levenhuk Wezzer Air MC40 ще бъде полезен за всички, които се грижат за своето здраве и за здравето на членовете на семейството си. Това устройство измерва концентрацията на въглероден диоксид и Ви предупреждава при превишаване на граничните стойности. Дори ако въздухът в помещението изглежда достатъчно свеж, много пъти в него може да няма достатъчно кислород поради нарастващата концентрация на CO₂. Това може да причини чести главоболия, замаяност и хронична умора. Технологията за качество на въздуха е идеалното решение за подобряване на качеството на Вашия живот!

Заедно с въглеродния диоксид мониторът измерва и основните показатели на микроклимата – температура и влажност. На базата на всички тези показатели можете да предприемете действия за подобряване на микроклимата в дневните или обществените пространства. Не става въпрос само за вентилацията, а и за нивата на влажност или по- точно за управлението на прекомерната влага, за поставяне на стайни растения на места с висока концентрация на CO₂ и така нататък.

Мониторът Levenhuk Wezzer Air MC40 е поместен в стилен корпус със заоблени ръбове, снабден и със стойка за маса. Той е изработен от пластмаса ABS, която е известна със своята здравина и издръжливост. По-голямата част от предния панел се заема от цветен течнокристален екран с фоново осветление, ярки цифри и скала за нивото на комфорт. Мониторът се захранва чрез вградена батерия.

Моля, имайте предвид, че: за зареждането е необходим мрежов адаптер (не е включен в доставката). Захранването от USB порта на компютър не е достатъчно за целта. Можете също да използвате зарядно устройство за смартфон.

Основни характеристики:

  • Стилен и полезен подарък за подобряване на атмосферата във всеки дом
  • Монитор на CO₂, термометър и влагомер
  • Отправя предупреждение за превишаване на стойностите за комфорт на CO₂
  • Ярка цветна скала с икони за оценка на комфорта
  • Здрава пластмасова кутия от ABS, акумулаторна батерия

Комплектът включва:

  • Монитор за качеството на въздуха
  • MicroUSB кабел
  • Ръководство за потребителя и гаранционна карта
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg