Монитор за качеството на въздуха Levenhuk Wezzer Air MC20

SKU: 81402
Гаранция: 10 Години
199.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
199.95 лв
Монитор за качеството на въздуха Levenhuk Wezzer Air MC20  1
199.95 лв

Levenhuk Wezzer Air MC20 е настолен монитор за качеството на въздуха, който измерва нивата на въглеродния диоксид, температурата и влажността. Цветна скала на течнокристалния екран показва концентрацията на въглероден диоксид. При превишаване на граничните стойности тя Ви предупреждава да проветрите помещението. Яркият дисплей, големите цифри и стилният дизайн правят работата лесна и приятна за потребителя.

Определянето на нивото на CO₂ е много полезна функция: когато в помещението вече няма достатъчно кислород, но все още не е задушно. Тогава хората в помещението не бързат да отворят прозореца. Защо превишените граници на въглеродния диоксид са опасни? Продължителният престой в такова помещение причинява умора, главоболие и общ дискомфорт. Това е актуален проблем за помещения, в които има много хора продължително време, например в детски ясли. Погрижете се Вие и Вашите близки да имате чист въздух, като актуализирате графика си за проветряване чрез модерни технологии!

Материалът, от който е изработен мониторът Levenhuk Wezzer Air MC20, е устойчива на повреждане пластмаса ABS. Устройството ще Ви служи дълго време! Можете лесно да го вземете със себе си по време на пътувания и командировки. Мониторът работи с вградена батерия, а индикатор на екрана ще Ви уведоми, когато стане време за зареждане на батерията. Устройството не се нуждае от постоянна връзка с мрежата, което означава, че може да работи без излишни кабели в помещението.

Моля, имайте предвид, че: за зареждането е необходим мрежов адаптер (не е включен в доставката). Захранването от USB порта на компютър не е достатъчно за целта. Можете също да използвате зарядно устройство за смартфон.

Основни характеристики:

  • Следене на CO₂ – подобрява качеството на въздуха и на Вашия живот
  • Измерване на температурата и влажността в помещението
  • Предупреждаваща функция за опасни стойности на въглероден диоксид
  • Големи цифри, отчетлива измервателна скала, цветна индикация
  • Здрава пластмасова кутия от ABS, екран с фоново осветление и вградена акумулаторна батерия

Комплектът включва:

  • Монитор за качеството на въздуха
  • MicroUSB кабел
  • Ръководство за потребителя и гаранционна карта
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg