Увеличителни очила Levenhuk Zeno Vizor G4

SKU: 70432
44.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
44.95 лв
Увеличителни очила Levenhuk Zeno Vizor G4 1
44.95 лв

Levenhuk Zeno Vizor G4 е отличен избор за професионалисти, които работят с малки предмети и се нуждаят от високоувеличителен инструмент. Тези увеличителни очила са идеални за изследване на бижута или ремонт на часовници. Инструментът е удобен за употреба и идва с четири комплекта взаимозаменяеми лещи, всяка двойка с различна мощност на увеличение - 10x, 15x, 20x и 25x.

Лещите са разположени близо до очите, което помага за предотвратяване на допълнителна странична светлина. За удобство на потребителя, нагоре може да се завърти едната или и двете лещи. В комплекта има и светодиодно осветление, което е полезно при условия на слаба осветеност. Интересното е, че и двете лещи имат вградени светодиоди, които могат да се насочат точно към изследвания обект.Едно от основните предимства на тези увеличителни очила е многослойното антирефлексно покритие на лещите. Това подобрява яркостта на изображението в цялото зрително поле и предотвратява отблясъците. Лещите са изработени от стъкло с висока оптична яснота, която осигурява ясно изображение на изследвания обект.

Levenhuk Zeno Vizor G4 е идеален за детайлно изследване на малки предмети, като например бижута, монети, марки, минерали и други. Инструментът е лек и удобен за дълготрайна употреба, като рамката за очила може да се настрои, за да се подхожда на различни размери на главата.При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: