Лупа Levenhuk Zeno Desk D9

SKU: 70444
49.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Лупата Levenhuk Zeno Desk D9 е класически настолен модел с гъвкава стойка, бифокална леща и вградено осветление. Тази лупа може да се монтира на всяка повърхност с помощта на скобата. Лупата Levenhuk Zeno Desk D9 е перфектният инструмент за продължителна работа по широка гама от прецизни задачи и е незаменим помощник за любимото Ви хоби или за професионална употреба. Гъвкавата стойка позволява точно поставяне на лещата над обекта. Лещата е бифокална и осигурява увеличения 2х и 5х с по-големите и по-малките си диаметри. Два светодиода, вградени в основата на лещата, осигуряват мека и ярка светлина. Можете да използвате лупата дори и при условия на слаба осветеност. Допълнителни спецификации Диаметър на лещата (pазмери), mm 130 Диаметър на вградената леща, mm 22 Увеличение, x 2 Увеличение на вградената леща, x 5 Материал на оптиката оптична пластмаса Материал на корпуса пластмаса Материал на дръжката метал Осветление светодиоднo Захранване 3 бр. батерии AAA (не са включени) Допълнителен конструкция: преносима, сгъваемагъвкав статив, щипкаосветление: 10 светодиодни лампи Употреба Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст. Конструкция на стойка Осветление да
49.95 лв
Лупа Levenhuk Zeno Desk D9
49.95 лв
Държава USA

Лупата Levenhuk Zeno Desk D9 е класически настолен модел с гъвкава стойка, бифокална леща и вградено осветление. Тази лупа може да се монтира на всяка повърхност с помощта на скобата. Лупата Levenhuk Zeno Desk D9 е перфектният инструмент за продължителна работа по широка гама от прецизни задачи и е незаменим помощник за любимото Ви хоби или за професионална употреба.

Гъвкавата стойка позволява точно поставяне на лещата над обекта. Лещата е бифокална и осигурява увеличения 2х и 5х с по-големите и по-малките си диаметри. Два светодиода, вградени в основата на лещата, осигуряват мека и ярка светлина. Можете да използвате лупата дори и при условия на слаба осветеност.


Допълнителни спецификации

Диаметър на лещата (pазмери), mm

130

Диаметър на вградената леща, mm

22

Увеличение, x

2

Увеличение на вградената леща, x

5

Материал на оптиката

оптична пластмаса

Материал на корпуса

пластмаса

Материал на дръжката

метал

Осветление

светодиоднo

Захранване

3 бр. батерии AAA (не са включени)

Допълнителен

конструкция: преносима, сгъваема
гъвкав статив, щипка
осветление: 10 светодиодни лампи

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Конструкция

на стойка

Осветление

да
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg