Лупа Levenhuk Zeno Desk D7

SKU: 70443
Гаранция: 2 Години
44.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
44.95 лв
Лупа Levenhuk Zeno Desk D7 1
44.95 лв

Сгъваемата лупа Levenhuk Zeno Desk D7 е истинско вълшебство в света на увеличителните устройства. Тя съчетава настолен модел със съществото на ръчна лупа, превръщайки се в перфектно компактно и удобно същество в само три стъпки. Независимо дали сте професионалист или хобист, тази лупа е вашият незаменим спътник. Създадена с една бифокална леща и сгъваема стойка, лупата Levenhuk Zeno Desk D7 предлага вълшебни възможности. Обективът, изработен от изключително прецизна оптична пластмаса, разкрива невероятно увеличение от 2х и 5х. Зрителното поле е равномерно осветено от десет изумителни светодиода, разположени около рамката на обектива. За да включите осветлението, няма нужда да правите нищо друго освен да натиснете бутона в горната част на корпуса на лупата.

Levenhuk Zeno Desk D7 е на ваше разположение с включен захранващ адаптер, но това не е всичко. Тя може да работи безжично с помощта на две батерии от тип AA (които, за съжаление, не са включени в комплекта). Така можете да я използвате навсякъде, без да се притеснявате за наличието на електрическо захранване. Ремонтът на малки технически устройства, четенето на трудно разпознаваеми текстове и оценката на ценни монети ще бъдат лесни и удовлетворяващи с помощта на тази изумителна лупа.

Не се колебайте да се потопите в света на увеличенията с Levenhuk Zeno Desk D7 и да откриете невиждани досега детайли и красоти. Тя е надежден спътник във всяка област на живота, където прецизността и яснотата са от съществено значение.

Диаметър на лещата (pазмери), mm

120

Диаметър на вградената леща, mm

28

Увеличение, x

2

Увеличение на вградената леща, x

5

Материал на оптиката

оптична пластмаса

Материал на корпуса

пластмаса

Материал на дръжката

пластмаса

Осветление

светодиоднo

Захранване

2 бр. батерии AA (не са включени), адаптер: 220V, 50/60 Hz, 0, 1 А

Допълнителен

конструкция: преносима, сгъваема
осветление: 10 светодиодни лампи

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Конструкция

на стойка

Осветление

да
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: