Лупа за глава Levenhuk Zeno Vizor H7

SKU: 72611
65.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Лупите Levenhuk Zeno Vizor са удобни и полезни инструменти за ремонт на техническо оборудване, работа върху бижута и механизми за наблюдение, както и за контрол на качеството на продуктите в завода. Този модел се получава с взаимозаменяеми лещи с различно увеличение, които позволяват използването на увеличителните очила за решаване на широк спектър от задачи. Някои модели се доставят с леща 1х, която предпазва очите Ви по време на строителни работи, а лещите с по-голямо увеличение Ви позволяват да работите с малки предмети. Вграденото осветление позволява използването на тази лупа дори при слабо осветление или пълна тъмнина. То включва ярки светодиодни светлини, които се захранват с батерии. Те осветяват равномерно работната повърхност. Ъглите на лещата и на осветлението могат да се регулират. Ако не е необходимо да изследвате работната повърхност с увеличение, повдигнете нагоре лещата. Това дава възможност за оценка на работата с невъоръжено око. Благодарение на регулируемата дължина на лентата за глава лупата е закрепена надеждно за главата, а ръцете Ви остават свободни за работа. Лупите от серията Levenhuk Zeno Vizor правят Вашия работен процес практичен, функционален и идеален за всяка прецизна задача! Характеристики: Лупа за глава с взаимозаменяеми лещи В даден момент могат да бъдат монтирани две лещи Допълнителна въртяща се леща за дясното око Вграденото осветление има три светодиодни светлини с две нива на яркост Регулируема лента за глава Захранване с батерии Комплектът включва: Лупа за глава 5 взаимозаменяеми лещи Пластмасова кутия за съхранение на лещите Кърпичка за почистване Ръководство за потребителя и доживотна гаранция Допълнителни спецификации Диаметър на лещата (pазмери), mm 100x43 Диаметър на вградената леща, mm 30 Увеличение, x 1/1, 5/2/2, 5/3, 5 (лещите могат да се комбинират) Увеличение на вградената леща, x 8 Материал на оптиката оптична пластмаса Материал на корпуса пластмаса Осветление светодиоднo Захранване 3 батерии с размер АА (не са приложени) Допълнителен взаимозаменяеми лещирегулируема лента за главарегулируем ъгъл на лещата и ъгъл на светлината Употреба Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст. Приложение шиене/текстил, ремонт на часовници/бижутерия Конструкция лупа за глава Осветление да
65.95 лв
Лупа за глава Levenhuk Zeno Vizor H7
65.95 лв
Държава USA
Тип Увеличителни очила

Лупите Levenhuk Zeno Vizor са удобни и полезни инструменти за ремонт на техническо оборудване, работа върху бижута и механизми за наблюдение, както и за контрол на качеството на продуктите в завода. Този модел се получава с взаимозаменяеми лещи с различно увеличение, които позволяват използването на увеличителните очила за решаване на широк спектър от задачи. Някои модели се доставят с леща 1х, която предпазва очите Ви по време на строителни работи, а лещите с по-голямо увеличение Ви позволяват да работите с малки предмети.

Вграденото осветление позволява използването на тази лупа дори при слабо осветление или пълна тъмнина. То включва ярки светодиодни светлини, които се захранват с батерии. Те осветяват равномерно работната повърхност. Ъглите на лещата и на осветлението могат да се регулират. Ако не е необходимо да изследвате работната повърхност с увеличение, повдигнете нагоре лещата. Това дава възможност за оценка на работата с невъоръжено око. Благодарение на регулируемата дължина на лентата за глава лупата е закрепена надеждно за главата, а ръцете Ви остават свободни за работа. Лупите от серията Levenhuk Zeno Vizor правят Вашия работен процес практичен, функционален и идеален за всяка прецизна задача!

Характеристики:

 • Лупа за глава с взаимозаменяеми лещи
 • В даден момент могат да бъдат монтирани две лещи
 • Допълнителна въртяща се леща за дясното око
 • Вграденото осветление има три светодиодни светлини с две нива на яркост
 • Регулируема лента за глава
 • Захранване с батерии

Комплектът включва:

 • Лупа за глава
 • 5 взаимозаменяеми лещи
 • Пластмасова кутия за съхранение на лещите
 • Кърпичка за почистване
 • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Допълнителни спецификации

Диаметър на лещата (pазмери), mm

100x43

Диаметър на вградената леща, mm

30

Увеличение, x

1/1, 5/2/2, 5/3, 5 (лещите могат да се комбинират)

Увеличение на вградената леща, x

8

Материал на оптиката

оптична пластмаса

Материал на корпуса

пластмаса

Осветление

светодиоднo

Захранване

3 батерии с размер АА (не са приложени)

Допълнителен

взаимозаменяеми лещи
регулируема лента за глава
регулируем ъгъл на лещата и ъгъл на светлината

Употреба

Продукт за обща употреба. Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Приложение

шиене/текстил, ремонт на часовници/бижутерия

Конструкция

лупа за глава

Осветление

да
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg