Телескоп Celestron NexStar 130 SLT компютъризиран

SKU: CE-31145
Гаранция: 2 Години
1800.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
1800.90 лв
Телескоп Celestron NexStar 130 SLT компютъризиран 1
1800.9 лв

NexStar 130SLT се предлага както с компютъризиран GoTo монтаж, така и с технология SkyAlign, която ви позволява лесно да подравнявате телескопа и да намирате и проследявате небесни обекти. Всъщност, ако искате, телескопът ще намери за вас небесни обекти като Луната, Юпитер или Сатурн - той има база данни с повече от 40 000 небесни обекта.

 

Този телескоп е най -големият в семейството на Celestron SLT и 130 -милиметровата бленда събира достатъчно светлина, за да ви покаже пръстените на Сатурн или облачните ленти на Юпитер. С покупката си ще получите безплатен бонус за изтегляне на популярния софтуер Starry Night, който ще ви отведе на обиколка из Слънчевата система.

 

NexStar 130SLT също е чудесен за звездни наблюдатели в движение, тъй като е компактен и преносим. Вземете го на къмпинг през уикенда или го поставете в двора в особено тъмни нощи.

·         Съвместим с 2 "окуляри Висококачествен 130 мм рефлектор. Напълно компютъризиран алтазимутен монтаж и StarPointer търсачка, за да помогнат за подравняване и точно локализиране на обекти.

·         Бързо освобождаваща се вилка за статив, оптична тръба и табла за аксесоари за бързо инсталиране на инструмент.

·         Включен здрав статив от неръждаема стомана и табла за аксесоари.

·         Изтегляне на софтуер за астрономия BONUS с 10 000 обектна база данни, карти за небето за печат и 75 подобрени изображения.

·         Диаметър на обектива 130 милиметра

·         Описание на стойката за телескоп Altazimuth Mount

·         Източник на енергия Слънчево захранване

·         Тегло на артикула 8.2 кг

·         Брой батерии Необходими са 8 батерии АА. (включени)

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg