Монокулярен микроскоп Levenhuk 7S NG

SKU: 71917
269.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Монокулярният микроскоп Levenhuk 7S NG е усъвършенстван микроскоп за начинаещи изследователи на микросвета. Той ще се превърне в чудесен асистент при обучението и ще помогне за извършването на множество научни експерименти. Той е лесен за използване – дори малко дете може да работи с него съвсем само. Това се дължи отчасти на безопасната конструкция на микроскопа: корпусът на Levenhuk 7S NG е изработен от удароустойчив метал: осветлението не изисква захранване с променлив ток. Диапазонът на увеличение на микроскопа е от 40x до 800x. Той е достатъчен за провеждане на училищни биологични експерименти, за изследване на живота на едноклетъчните организми и изучаване на подготвените проби за микроскоп. Револверната глава включва три лещи на обектива: окулярите с различно увеличение могат да бъдат поставени в тръбата на окуляра. Можете да регулирате остротата с бутоните за фино и грубо фокусиране. Механичната скала позволява точно поставяне на пробите за микроскоп непосредствено под лещата на обект ива. За осветление микроскопът използва кондензер Abbe, ирисова диафрагма, светлинни филтри и огледало, поставено под предметната маса. Характеристики: Монокулярен микроскоп със стъклена оптика Идеален избор за обучение и хоби Здрав метален корпус Револверна глава за три лещи на обектива Кондензер Abbe с ирисова диафрагма Три светлинни филтъра (син, зелен, жълт) Механична скала Огледално осветление, което не изисква захранване с променлив ток Комплектът включва: Микроскоп Лещи на обектива: 4x, 10x, 40x Окуляри: 10x, 20x Ръководство за потребителя и доживотна гаранция Намерете отговори на често задаваните въпроси за микроскопите тук. Допълнителни спецификации Глава монокъл Материал на оптиката оптично стъкло Увеличение, x 40–800 Диаметър на тръбата на окуляра, mm 23, 2 Окуляри 10x и 20x Обективи 4х, 10х, 40хs (пружина) Револверна глава 3 обективи Предметна маса, mm 110x120, с щипками Кондензатор Abbe N.A. 0, 65 Диафрагма ирисова диафрагма Фокусиране грубо: 50mmфино: 1.8–2.2mm Материал на корпуса метал Осветление огледало Филтри синьо, жълто, зелено Употреба Продукт за обща употреба.Може да се използва от деца над 3-годишна възраст. Приложение Училищни изследвания
269.95 лв
Монокулярен микроскоп Levenhuk 7S NG
269.95 лв
Държава USA

Монокулярният микроскоп Levenhuk 7S NG е усъвършенстван микроскоп за начинаещи изследователи на микросвета. Той ще се превърне в чудесен асистент при обучението и ще помогне за извършването на множество научни експерименти. Той е лесен за използване – дори малко дете може да работи с него съвсем само. Това се дължи отчасти на безопасната конструкция на микроскопа: корпусът на Levenhuk 7S NG е изработен от удароустойчив метал: осветлението не изисква захранване с променлив ток.

Диапазонът на увеличение на микроскопа е от 40x до 800x. Той е достатъчен за провеждане на училищни биологични експерименти, за изследване на живота на едноклетъчните организми и изучаване на подготвените проби за микроскоп. Револверната глава включва три лещи на обектива: окулярите с различно увеличение могат да бъдат поставени в тръбата на окуляра. Можете да регулирате остротата с бутоните за фино и грубо фокусиране. Механичната скала позволява точно поставяне на пробите за микроскоп непосредствено под лещата на обект ива.

За осветление микроскопът използва кондензер Abbe, ирисова диафрагма, светлинни филтри и огледало, поставено под предметната маса.

Характеристики:

 • Монокулярен микроскоп със стъклена оптика
 • Идеален избор за обучение и хоби
 • Здрав метален корпус
 • Револверна глава за три лещи на обектива
 • Кондензер Abbe с ирисова диафрагма
 • Три светлинни филтъра (син, зелен, жълт)
 • Механична скала
 • Огледално осветление, което не изисква захранване с променлив ток

Комплектът включва:

 • Микроскоп
 • Лещи на обектива: 4x, 10x, 40x
 • Окуляри: 10x, 20x
 • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция


Намерете отговори на често задаваните въпроси за микроскопите тук.


Допълнителни спецификации

Глава

монокъл

Материал на оптиката

оптично стъкло

Увеличение, x

40–800

Диаметър на тръбата на окуляра, mm

23, 2

Окуляри

10x и 20x

Обективи

4х, 10х, 40хs (пружина)

Револверна глава

3 обективи

Предметна маса, mm

110x120, с щипками

Кондензатор

Abbe N.A. 0, 65

Диафрагма

ирисова диафрагма

Фокусиране

грубо: 50mm
фино: 1.8–2.2mm

Материал на корпуса

метал

Осветление

огледало

Филтри

синьо, жълто, зелено

Употреба

Продукт за обща употреба.
Може да се използва от деца над 3-годишна възраст.

Приложение

Училищни изследвания
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg