Микроскоп Omegon Digistar 1x-600x , LCD 4.3'’

SKU: 62236
Гаранция: 2 Години
234.35 лв
272.50 лв
-14%
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
234.35 лв
272.50 лв
 Микроскоп Omegon Digistar 1x-600x , LCD 4.3'’ 1
234.35 лв
272.5 лв
-14%

Омегон DigiStar Микроскоп 1x-600x е вашето виртуално око за невидимия свят. Искате да разгледате миниатюрни детайли, които са невъзможни за улавяне с невъоръжено око? Омегон DigiStar е вашият съвременен инструмент за разкриване на тайните на микросвета. Независимо дали работите в лаборатория, изследвате минерали, или просто се интересувате от дребни обекти, този компактен и мощен микроскоп ще ви покаже всичко в удивителен детайл.

Основни Характеристики:

 • Голям и ясен 4.3“ цветен екран, който ви позволява да видите всеки детайл с висока резолюция.

 • Вградените димируеми LED светлини осветяват обектите, като предоставят идеална видимост дори при слабо осветление.

 • Осигурява стабилност и прецизно фокусиране чрез механизма за регулиране.

 • Лесно запазвайте и прехвърляйте изображения и видеа на вашия компютър за по-нататъшен анализ или споделяне.

 • Удобно захранване, което позволява използване навсякъде, без необходимост от постоянно включване към електрическата мрежа.

С Омегон DigiStar всичко, което трябва да направите, е да поставите обекта под микроскопа и веднага ще видите невероятни детайли на 4.3-инчовия цветен екран. Текстове, гравировки, микроскопични структури – всички те ще станат ясно видими пред очите ви. С оптично увеличение до 200x и цифрово увеличение до 600x, ще можете да разгледате най-фините детайли на всеки обект. С функцията за заснемане на снимки и видеа, никога няма да пропуснете нищо важно. Снимайте и документирайте всичко, което ви интересува, директно на SD картата. Този микроскоп е лек и компактен, което го прави идеален за използване както на закрито, така и на открито. С малко тегло и компактни размери, DigiStar е лесен за пренасяне и съхранение. Вградената литиево-йонна батерия осигурява дълготрайно захранване за екрана и осветлението, което означава, че можете да работите дълго време без прекъсване.

Омегон DigiStar Микроскоп е идеалният инструмент за всеки, който желае да изследва света на микроскопично ниво. С неговите усъвършенствани функции и преносим дизайн, той е подходящ както за професионалисти, така и за любители. Независимо къде се намирате, DigiStar ще ви предостави нов поглед върху света около вас.

Спецификации:

 • Осветление за ясно и равномерно осветяване на обектите.

 • Ръчно увеличение до 200x, цифрово увеличение в две степени – 400x и 600x.

 • Вградена литиево-йонна батерия (Li-Io), осигуряваща продължителна работа без нужда от постоянна връзка с електрическата мрежа.

 • Дигитален микроскоп, предлагащ съвременен подход към микроскопията с възможност за заснемане на изображения и видеа.

 • Тегло - 600 грама – лек и удобен за пренасяне

 • Височина - 300мм

 • Ширина - 120мм

 • Дължина - 150мм

 • Серия - DigiStar

Перфектен за учебни заведения и образователни програми. Позволява на учениците да изследват микроскопични структури и обекти с лекота. Подходящ за малки деца, които се запознават с науката и природата чрез игра и изследване. Идеален за любители на науката, които искат да разгледат миниатюрни детайли на различни обекти у дома или на открито.

С тези характеристики и приложения Омегон DigiStar Микроскоп 1x-600x е отличен избор за всеки, който иска да се потопи в света на микроскопичните детайли и да открие невидимите чудеса около нас.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: