Микроскоп с дистанционно управление Levenhuk DTX RC1

SKU: 76821
Гаранция: 10 Години
269.95 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
269.95 лв
Микроскоп с дистанционно управление Levenhuk DTX RC1 1
269.95 лв

Микроскопът Levenhuk DTX RC1 е модел с дистанционно управление, който предлага удобство и лекота на използване. Ето някои от неговите особености:

1. Цветен LCD екран и запис на снимки и видеоклипове: Микроскопът е оборудван с цветен 4,3-инчов LCD екран, който ви позволява да виждате изображенията на образците директно върху него. Оптичният диапазон на увеличение е от 3x до 220x, а картината може да се записва във формат на снимки или видеоклипове с висока разделителна способност (Full HD за видео и 12 мегапиксела за снимки). За записа на снимки и видео можете да използвате вградената памет или външна карта с памет.

2. LED осветление на гъвкави рамена: Микроскопът е оборудван с LED осветление, което е монтирано на гъвкави държачи. Това ви позволява да настройвате посоката и ъгъла на светлината, за да осветите образците по най-удобния и точен начин. Яркостта на осветлението може да се регулира, за да се постигне оптимална видимост.

3.Безжично дистанционно управление: Микроскопът се управлява чрез бутоните на самото тяло или с помощта на безжичното инфрачервено дистанционно управление. Дистанционното управление предлага функции като увеличаване и намаляване на увеличението, запис на снимки и видео. Това е особено полезно в ситуации, когато искате да заснемете ясни изображения, без да докосвате микроскопа и да променяте настройките на оптиката. Микроскопът Levenhuk DTX RC1 е удобен и функционален инструмент, подходящ за различни приложения като ремонт на електроника, оценка на бижута, диагностика на повреди по часовник и други. Той също така е подходящ за презентации и лекции, където можете да споделяте изображенията и видеоклиповете директно с публиката.

Основни функции:
Предлага се оптично и цифрово увеличение
LCD екранът предава цветно изображение
Може да прави снимки и видеоклипове с висока разделителна способност
Картината от обектива може да се прехвърли на екрана на компютъра
Осветлението е представено от светодиоди на гъвкави държачи и вътре в обектива
Можете да използвате безжично дистанционно управление за управление

Оборудване:

LCD микроскоп
Инфрачервено дистанционно управление
UV филтър
Захранващ кабел с превключвател и димер
USB кабел
Мрежов адаптер
Батерия CR2025
3M стикер
Инструкции за експлоатация и гаранционна карта

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: